Görüş Bildir
Haberler
Vali Coş'un Korumaları, Yol Vermeyen TIR Şoförüne Doğru Ateş Açmış!

Vali Coş'un Korumaları, Yol Vermeyen TIR Şoförüne Doğru Ateş Açmış!

ATKN
09.05.2016 - 13:32 Son Güncelleme: 09.05.2016 - 13:37

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un koruma polisleri TEM'de yol verme konusunda TIR sürücüsüne doğru iki el ateş etti. Tartışan ve sol ön lastiği patlayan TIR'ı yol kenarına park eden sürücü ile koruma polisleri, ifadeleri için polis merkezine götürüldü. Sakarya Valiliği'nden yapılan açıklamada ise, meydana gelen olayla ilgili olarak idari soruşturma başlatıldığı ve olayın Vali Coş ile bir ilgisi olmadığı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre olay, TEM'deki Kartepe Tepetarla Mevkii'nde meydana geldi. 

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'u korumakla görevli polisler, koruma görevleri olmadan otoyolda İstanbul yönünde ilerlerken TIR sürücüsü Mustafa Köksal ile yol verme konusunda anlaşamadı. Polislerden birisi silahını çekerek TIR'a doğru 2 el ateş etti.

Kurşunlardan biri TIR'ın sol ön lastiğine, birisi araca isabet etti

Kurşunlardan biri TIR'ın sol ön lastiğine, birisi araca isabet etti

Kurşunlardan biri TIR'ın sol ön lastiğine, birisi araca isabet etti. 

TIR sürücüsü, lastiği patlayan aracı yol kenarına park etti. Polis memurları da araçlarını yol kenarında park ederken, TIR sürücüsü ile tartıştı.

Polis ve TIR sürücüsü ifadeleri için polis merkezine götürüldü

Polis ve TIR sürücüsü ifadeleri için polis merkezine götürüldü
İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay yerine gelen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, silahı kullanan ismi açıklanmayan polis memurunu ve TIR sürücüsünü ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Olay yeri inceleme ekibi TIR'da inceleme yaptı.

Olayın ardından koruma polislerinin aracının plakaları sökülmüş

Olayın ardından koruma polislerinin aracının plakaları sökülmüş

Olaydan hemen sonra koruma polislerinin bulunduğu aracın plakalarının sökülmüş olması ise dikkat çekerken, soruşturma başlatıldı. Olay nedeniyle otoyolda bir süre trafik aksadı uzun kuyruklar oluştu.

Sakarya Valiliği'nden açıklama

Sakarya Valiliği'nden açıklama

Sakarya Valiliği, olayla ilgili olarak polis memuru hakkında idari soruşturma başlattı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'un olay yerinde olmadığı belirtilerek, şu açıklamada bulunuldu:

'Bazı yayın kuruluşlarında, Kocaeli İlinde iki araç sürücüsü arasında meydana gelen şahsi bir olayla ilgili olarak İlimiz Valisi Hüseyin Avni COŞ’u konuyla irtibatlandırmaya çalışan yayınlar yapıldığı müşahede edilmektedir.

Söz konusu olay anında Vali COŞ, İl Merkezinde bir düğünde bulunmakta olup, ne Vali COŞ, ne de Vali COŞ’un Makam Aracı İl dışına çıkmamış olay mahallinde bulunmamıştır. Olayın Vali COŞ ile bir ilgisi yoktur. 

Olayın bir tarafının İl Emniyet Müdürlüğünde Polis Memuru olması hasebiyle Valiliğimizce idari yönden tahkikata da başlanmıştır. 

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için saygıyla duyurulur.'

DHA ve Sakarya Valiliği

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
21
10
7
7
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cako Bey

Karikatüristlerin yorulmadan çizdiği tek tip..O değil de bu adamın emojisi ne zaman çıkacak ?

Emrah Cekic

Bu cahil topluma yetmez ama evet ...

görüncek adam

Daha polisin ne boklar yiyebileceğini , paralı asker gibi sağa sola terör estirebileceğine inanmayan varsa siktirsin gitsin.