Görüş Bildir
Haberler
Vali Açtığı Mezarlığı Beğendi: 'İnsanın Neredeyse Ölesi Geliyor Dediler'

Vali Açtığı Mezarlığı Beğendi: 'İnsanın Neredeyse Ölesi Geliyor Dediler'

Onedio Medya
19.11.2016 - 16:05

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Asri Mezarlık'ta yaptırdığı hizmet binasının açılış töreninde konuşan Vali Seyfettin Azizoğlu, 'Arkadaşlar, burası o kadar güzel, nezih bir mekan olmuş ki insanın neredeyse ölesi geliyor dediler. Ama ben şimdi paltomu çıkaramadım. Hava soğuk, ölmeye de niyetim yok şimdilik' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erzurum'da bugün Asri Mezarlık girişinde yapılan yeni hizmet binasının açılış törenine yapıldı.Törene Vali Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve diğer bürokratlar katıldı.

Davetlilere ayran ve lahmacun ikram edilen açılışta konuşan Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, doğumdan ölüme kadar vatandaşın yanında olduklarını belirterek 'Bizler sadece dirileri değil ölülerimizi de yad etmek üzere çalışıyoruz. Yontma taştan yapılan Kuran kürsüsünde, tıpkı Topkayı Sarayı'nda olduğu gibi din görevlileri 24 saat aralıksız canlı olarak Kur'an okuyacak' dedi.

"Hava soğuk, ölmeye de niyetim yok şimdilik"

Sekmen'in ardından kürsüye çıkan Vali Seyfettin Azizoğlu da, belediyenin çok güzel işler yaptığını belirterek şunları söyledi:

'İnsanın doğumundan ölümüne kadar belediye hizmetleri her zaman lazım. Açılıştan önce kendi aramızda konuşurken, 'Burası o kadar güzel, nezih bir mekan olmuş ki insanın neredeyse ölesi geliyor' dediler. Ama ben şimdi paltomu çıkaramadım. Hava soğuk, ölmeye de niyetim yok şimdilik.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapılan konuşmaların ardından içerisinde 4 gasilhane, 12 morg, 60 kişilik toplantı ve bekleme salonu, mescit, erkek imam odası, kadın hocaların odası, arşiv ve diğer birimlerim yer aldığı yeni hizmet binası ile 24 saat canlı Kuran okunacak olan Kuran Kürsüsünün açılış kurdelesi kesildi. 

Protokol ve davetliler daha sonra hizmet binasındaki tesisleri gezdi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
142
112
55
27
10
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Destan Yazan

Mezarlığın bile açılışı yapılıyor arkadaş... "Hizmet" kavramı ne derece ayaklar altında buradan görün... Mezarlık açmak bile önemli bir hizmet olarak kabul e... Devamını Gör

Tolga Eser

Birde 24 saat kur'an okuyorlarmış ölülere, acaba işitiyormu ölüler:)

benjaminfranklin

yeminle başka ülkede yaşayamam :D mezarlık açıypruz :D Ben de bilim dünyasına katkı yaptık sanıdm dı :D

kadir kocatürk

Espri yapamıyorsan yapamıyorsundur zorlama yapma