Görüş Bildir
Haberler
Vakit Dolmadan Zombilerden Kaçıp Ekibine Köprüyü Geçirtebilecek misin?

Vakit Dolmadan Zombilerden Kaçıp Ekibine Köprüyü Geçirtebilecek misin?

sahte siyah
03.09.2015 - 17:54

Bir dağın yamacında 3 kişiyle birliktesin ve zombiler üzerinize doğru geliyor. Zombilerden kurtulmak için köprüden karşıya geçip köprü halatını kesmeniz gerekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen 1, asistan 2, hizmetli 5, profesör ise 10 dakikada köprüyü geçebiliyor. Profesörün yaptığı hesaplara göre zombilerin köprüye ulaşmasına 17 dakika var.

Ama bazı handikaplar var. Köprü aynı anda en fazla 2 kişiyi taşıyabiliyor. Ortam karanlık olduğu için de geçişlerde gaz lambası kullanılması gerekiyor ama sadece 1 tane lambanız var.

Ben zombileri kafalarım, yüzerek geçerim, halatla uçarım gibi çakallıklar yasak :)

Evet ortamda profesör varken sorunu neden ben çözüyorum dediğinizi duyar gibiyiz...Yine de ben üstüme düşeni yaparım diyorsanız cevaba bakmadan biraz düşünebilirsiniz. Aşağıda cevaplar başlıyor.

Önce asistanla birlikte en hızlılar olarak karşıya geçmelisiniz. Köprüde yavaş olduğu için asistana ayak uydurmanız gerekiyor. Geçişiniz 2 dakika sürer. Siz daha hızlı olduğunuz için lambayı geri götürme görevi sizde.

3. dakikada lambayı devredersiniz ve ihtiyarlar profesörün hızıyla 10 dakikada karşıya geçerler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son 4 dakika kaldı. Asistan 2 dakikada lambayı size getirir. Birlikte dönmeniz de 2 dakika sürer ve tam 17. dakikada halatı kesip zombilerden kurtulursunuz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
42
21
15
9
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Soner Akça

Editör kendi pişirmiş kendi yemiş, bizede okuması kalmış sanırım :D

:)

Bende şu testlerden biri sandıydım yaff