Görüş Bildir
Haberler
Uzman Yatırımcıların Beklentileri Hangi Yönde? Bu Yıl İçinde Kripto Para Piyasasında 2. Boğa Gelir mi?

etiket Uzman Yatırımcıların Beklentileri Hangi Yönde? Bu Yıl İçinde Kripto Para Piyasasında 2. Boğa Gelir mi?

Ali Aydemir
11.08.2021 - 12:00

Geçen haftanın çoğunu Bitcoin'in 40.000 dolarlık seyriyle geçirdik ve hafta sonu çalışmasına başlamadan önce perşembe günü kısa bir süreliğine 37.000 dolar seviyelerini gördük, sonrası ise 46.000 doların üzerinde seviyeler oldu. Peki bu bir sonraki boğa koşusunun başlangıcı mı, yatırımcılar ne diyor?

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yatırımcılar ne dio?

Yatırımcılar ne dio?

Fiyatın bu denli baskılandıktan sonra bir hafta gibi bir sürede %23 yükselmesi şaşırtıcı bir gelişme oldu. Yıl sonu için altı haneli Bitcoin fiyatı bekleyen analistler iddialarının güçlendiğini iddia ediyor. Bitcoin, önceki rekor seviyesi olan yaklaşık 65.000 doların neredeyse %35 altında işlem görse bile, uzun vadeli yatırımcılar düşüşüne aktif olarak katkıda bulunmadı. Yatırımcılara göre Bitcoin'in devam eden aşağı yönlü düzeltme ölçeği 2018'deki kadar endişe verici olmayabilir. İşte Josh Rager'dan Will Clement'e yatırımcı görüşleri.

1. İlk sırada Josh Rager var.

Bitcoin'in güven kazanmaya ihtiyacı var.

Bitcoin'in güven kazanmaya ihtiyacı var.

İlk analistimiz Rager, Bitcoin’in son zamanlarda yatay hareket ettiğini belirtirken, günlük ve haftalık grafiklerde sürekli sıkıştırma ile önceki aylara göre daha az dalgalanmaların yaşandığını ekliyor. Rager’a göre piyasa için önemli olan tekrar güven kazanabilmek.

2. Rekt Capital 2. boğaya karşı uyarıyor.

Rekt Capital: "Boğa sinyalleri alınıyor."

Rekt Capital, Bitcoin fiyatının 21 haftalık üstel hareketli ortalamayı kırmasını boğa sinyali olarak görüyor. Bir gecede yerel zirvelere ulaştıktan sonra, Bitcoin yeni hafta başladığında bir düşüş gördü, ancak bu hızla U dönüşü yaparak üç aylık 46.000 doların üzerinde bir seviyeyle zirveye ulaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Held'e göre bu eylem yatırımcılara 2013 yılını hatırlattı.

Kraken büyüme lideri Dan Held, eylemin, tüm zamanların en yüksek seviyesinden önemli bir düşüş gördüğü ve aynı yıl ikinci, çok daha büyük bir zirveye ulaştığı 2013'teki Bitcoin seyrini anımsattığını savundu. Held, “Bitcoin'in Gold 2.0 olma yolculuğu çok güzeldi” dedi.

4. Analist William Clemente olumlu konuştu.

Clemente: "Hedef 57.000 dolar!"

Analist William Clemente, Pazartesi günü yaptığı çeşitli yayınlarda, iki fenomen arasındaki 'en büyük farklılığın' 'gerçek zamanlı olarak ortaya çıktığını' belirtti. Konsolidasyon süresinin bir müddet daha devam etmesini ve sonrasında büyük bir yükselişin başlamasını beklediğini vurguladı. Tepe ve dip modellerine dayanarak 57.000 dolarlık bir hedefin ortaya çıktığını ve bunun başarılı bir şekilde geri kazanılması durumunda 92.000 dolar olacağını söyledi. “Bu seviye daha sonra geri alınırsa, şu anda 175 bin dolar olan en yüksek fiyat modeli hedefleniyor” diye de ekledi.

5. Pomp Investments ortağı Anthony Pompliano'nun tweeti.

Pompliano: "Satın alma gücü artacak."

“İnsanların daha az serveti ve daha fazla borcu var. İtibari para birimlerinin devalüasyonu, etrafımızdaki her şeyi daha pahalı hale getirdi.” diyen Pomp Investments ortağı Anthony Pompliano, müşterilere notunda şunları ekledi: “Bitcoin'in vaadi, yeni bir sağlam para çağını başlatacağımızdır. Para birimi sistemin dışında. Kimse kontrol etmiyor. İnsanlar bir kez daha finansal özgürlüğe giden yolu kurtarabilecekler. Para zamanla değerini kaybetmez. Hatta satın alma gücü artacak.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın