Görüş Bildir
Haberler
Uzerli'ye sel şoku

Uzerli'ye sel şoku

Suat Bilim
30.05.2015 - 00:38 Son Güncelleme: 30.05.2015 - 11:55

Meryem Uzerli ve Ozan Güven film çekimi için gittikleri Sırbistan'da tutukları villayı sel bastı.

Meryem Uzerli ve Ozan Güven film çekimi için gittikleri Sırbistan'da tutukları villayı sel bastı. Tüm eşyaları sel suları altında kalan çift otele yerleşmek zorunda kaldı. Yağmurda set ekipmanlarının da zarar gördüğü ve film çekimine ara verildiği belirtildi 

Balkan ülkelerinde Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Meryem Uzerli, sevgilisi Ozan Güven ile film çekimi için gittiği Sırbistan'da başı dertten kurtulmuyor. Yaklaşık iki hafta önce Güvenle birlikte Sancak bölgesinde iki katlı bir villa kiralayan 31 yaşındaki Uzerli, önceki gün yağan aşırı yağışlar yüzünden çekimlere ara vermek zorunda kaldı. Alo gazetesinin haberine göre Uzerli ile Güven çiftinin Sava nehri kıyısında tuttuğu villa yağışlar yüzünden nehrin taştı. Taşkın sonucu kanalizasyon tesisatı tıkanın villayı su bastığı, çiftin eşyalarının tamamen kullanılamaz hale geldiği belirtildi. Film çekiminde kullanılan ekipmanların da yağmurdan zarar gördüğü kaydedildi. 

Blic gazetesi, su baskını sonrasında Uzerli-Güven çifti ile prodüksiyon ekibinin kaldıkları villayı terk ederek Belgrad'da 5 yıldızlı bir otele yerleştiğini yazdı. Hotel görevlilerinin Uzerli'yi en iyi şekilde ağırladığı belirtilirken, kötü hava şartları yüzünden filme ara verildiğine dikkat çekildi. Sete gidemeyen Uzerli'nin vaktinin çoğunu spa ve otel odasında geçirdiği belirtildi. Uzerli, geçen hafta da Belgrad'da gittiği bir gece kulübünde hızlı ve aşırı alkol tükettiği için acil servise kaldırılmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın