Görüş Bildir
Haberler
Uzaya Gideceğini Açıklayan Jeff Bezos İçin Kampanya Başlatıldı: 'Dünya'ya Dönmesin'

Uzaya Gideceğini Açıklayan Jeff Bezos İçin Kampanya Başlatıldı: 'Dünya'ya Dönmesin'

Yanındaki koltuğun 28 milyon dolara satıldığı, dünyanın en zengin iş insanı Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, kardeşi ile beraber havacılık ve uzay araştırma şirketi Blue Origin ile 20 Temmuz'da uzaya çıkacağını duyurmuştu. Bezos'un dünyaya dönmesini istemeyenler internette 'Dünyaya dönmesin' diyerek imza kampanyası başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu yıl kurucusu olduğu Amazon’daki koltuğunu devretme kararı alan Jeff Bezos , sahibi olduğu uzay turizmi şirketi Blue Origin’in insanlı ilk uzay uçuşunda yer alacağını açıkladı. Bezos, kardeşi Mark Bezos ve yapılacak çekilişi kazanacak kişiyle birlikte 20 Temmuz'da uzay seyahatine çıkacağını açıkladı.

Kaynak: https://tr.sputniknews.com/dunya/2021...

İmza kampanyası başlatıldı

İmza kampanyası başlatıldı

Haber Global'de yer alan habere göre, 20 Temmuz'da ABD'nin Teksas eyaletinden Blue Origin roketi ile uzaya çıkmaya hazırlanan Jeff Bezos'un dönmesini istemeyen topluluk, internette imza kampanyası başlattı

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un gelecek ay uzaya çıktığında Dünya'ya yeniden girişinin reddedilmesini öneren bir kampanya 6 binden fazla imza aldı. 20 Temmuz'da Blue Origin roketiyle uzaya fırlatılacak olan Bezos, ünlü çizgi film kahramanı Süpermen’in azılı düşmanı Lex Luthor’a benzetildi.

'İnsanlığın kaderi sizin ellerinizde'

'İnsanlığın kaderi sizin ellerinizde'

'Jeff Bezos'un Dünya'ya Yeniden Girişine İzin Vermeme Kampanyası' adlı girişim, 'İnsanlığın kaderi sizin ellerinizde. Bezos’u Dünya'dan uzak tutalım' ifadeleriyle destekçi bulmaya çalışıyor.

2000 yılında Jeff Bezos tarafından kurulan roket firması ve yaklaşmakta olan uçuşun operatörü Blue Origin'e yönelik beş gün önce başlatılan kampanyaya şimdiye kadar 6 bin 800’ü aşkın kişi imza verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
118
21
7
5
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
selimkazak

Adamın ne zararı var başkalarını toplayıp göndermek lazım asıl ...

Uyuşuk adam

Arkaya bir koltuk atıp şeyi de alsanıza....

Yeta Bütüç

Şey mi dostum… yine şahsım yine ben.. :D

uzaklardan

Nedeni zengin olması. Uzaya da gitsen ölürsen yine de Dünyaya gömüyorlar diye biliyorum.