Görüş Bildir
Haberler
Uyuşturucu Kullanırken Görüntüleri Ortaya Çıkan Ümitcan Uygun Tutuklandı

etiket Uyuşturucu Kullanırken Görüntüleri Ortaya Çıkan Ümitcan Uygun Tutuklandı

Batuhan
11.01.2021 - 12:41 Son Güncelleme: 11.01.2021 - 14:43

Aleyna Çakır'ın evinde ölü bulunmasının ardından baş şüpheli olan Ümitcan Uygun, bir arkadaşıyla uyuşturucu madde kullandıkları görüntülerin ardından gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen Uygun tutuklandı. Uygun'un emniyetteki sorgusunda, “Bu videoyu Kumsal'ın telefonundan ben çektim. Herhangi bir sosyal medyada yayınlamadım. Bu videoyu çektiğimde alkollüydüm. Kim tarafından sosyal medyada yayınlandığını bilmiyorum” şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara’da evinde bornoz kuşağı ile kapıya asılmış bir şekilde bulunan Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen’in ölümünde baş şüpheli Ümitcan Uygun, bu sefer uyuşturucu kullandığı görüntüleri sosyla medyadan yayınladı.

Görüntülerin ardından harekete geçen Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ümitcan Uygun ve yanında bulunan T.K'nın yakalanması için talimatı verdi.

Gözaltına alınmıştı

Ankara Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından başlatılan çalışma sonucunda Ümitcan Uygun, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak ve Kullanılmasını Alenen Özendirmek' suçundan yakalanarak gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen Uygun çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adliyeye sevk edilen Uygun çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ümitcan Uygun, uyuşturucu kullanmak ve kullanımını özendirmek suçundan tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İfadesi ortaya çıktı

İfadesi ortaya çıktı

Öte yandan, Uygun'un emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Sosyal medyada kendi adına birçok hesap açıldığını, bu hesapları kimin yönettiğini bilmediğini belirten Uygun, sosyal medyada narkotik içerikli bir yayın yapmadığını öne sürerek, “Ben metamfetamin maddesini bir defa kullandım. 3, 4 yıl öncesinden bu yana hiçbir uyuşturucu uyarıcı madde kullanmadım. Bu maddeyi Maltepe'deki bir pavyonda konsomatris olarak çalışan takma ismi Kumsal olan kişiden aldım. Ben bu maddeyi bu kadınların bulunduğu tam olarak açık adresini bilmediğin ancak polislere göstermiş olduğum Aşağı Eğlence semtinde bulunan ikamette kullandım. Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmıyorum. T.K.'yi mahalleden tanırım. Bu şahsın madde kullandığını ya da sattığını bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

"Herhangi bir sosyal medyada yayınlamadım"

"Herhangi bir sosyal medyada yayınlamadım"

“Arkadaşımla Kumsal isimli şahsın evine gittik. Kumsal daha sonradan öğrendiğim metamfetamin isimli maddeyi kullanıyordu. Bana uzattı ben de içtim. ‘Bana ilk defa mı kullanıyorsun' dedi. Ben de hava atmak için daha önceden birçok uyuşturucuyu kullandığımı söyledim. Kumsal'ın bu maddeyi nereden aldığını bilmiyorum. Benden de para almadı. Bu videoyu Kumsal'ın telefonundan ben çektim. Herhangi bir sosyal medyada yayınlamadım. Bu videoyu çektiğimde alkollüydüm. Kim tarafından sosyal medyada yayınlandığını bilmiyorum.”

Öte yandan baba Durak Uygun'un polisteki ifadesinde oğlu Ümitcan Uygun'un herhangi bir işte çalışmadığını ve geliri olmadığını, uyuşturucu kullanıp kullanmadığını bilmediğini ifade ettiği belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
270
113
35
17
11
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
har

Sürün amına kodum proteinsizi 😂😂😂

zey

Kızı dövdüm, alkollüydüm.Uyuşturucu kullandım, yine alkollüydüm.Alkollü olunca herşeyden yırttacağını falan sanıyor herhalde.Kızı öldürürken ayıktın ondan sö... Devamını Gör

neden-ulan-neden

1 ay sonra aramızda.

sinan

ben 3 gün diyorum