Görüş Bildir
Haberler
Uyurken Zayıflamak İster Misiniz?

Uyurken Zayıflamak İster Misiniz?

Pegarose
08.05.2015 - 18:37 Son Güncelleme: 08.05.2015 - 19:07

Uyurken Zayıflamak İster Misiniz?

Yaz başında uyurken zayıflamak, göbek eritmek, karın yağlarından hemen kurtulmak, vücut sarkması ve yan simitlerden kurtulmak istiyorsanız bu haberi okuyun

Eğer göbek eritmek Japonlar bu defa bölgesel yağ sorunu olanların imdadına koşmak için kolları sıvadı. Yaz mevsiminin başlangıcında göbek eritmek, karın yağlarından hemen kurtulmak isteyen, vücudu sarkan, karnında oluşan yan simitlerden şikayetçi olan kişilerin problemleri için Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi ( U.S. Food and Drug Administration) tarafından onay verilen 4D lift yöntemini geliştirildi.

Japonların yaptığı bu 4 boyutlu son teknoloji yöntem uyuma esnasında vücudunuzdan yağ atımı gerçekleştiriyor. Uygulama yaklaşık 1 saat sürüyor ve ilk seans itibariyle göbek yağları kayboluyor, kol sarkmaları, bacak sarkmaları, karın ve gıdı sarkmaları sona eriyor!

Dünyadaki geliştirilmiş son teknolojik zayıflama sistemi olan 4D lift yöntemi yağ aldırma ameliyatlarının ve vücut germe operasyonlarının üstüne çıkıyor.

Bu yöntem sayesinde ilk seansla birlikte vücudunuz gerginleşiyor, şekil almaya başlıyor ve yağlar yok ediliyor. Üstelik ameliyatsız!

Sabah Başka Öğlen Başka Kilo

Kendine zaman ayırma konusunda sorun yaşayan, yoğun çalışma hayatındaki kadın ve erkekler öğle aralarında herhangi bir acı ve sızı vermeyen uygulama ile bir saatlik bir süre içinde birkaç beden incelip sıkılaşabiliyorlar. Konuyla alakalı olarak Türkiye’nin ilk Güzellik Koçu ve Estetik Uzmanı Meltem Şarkışlalı; “Güne fazla kilo ile başlayan kişi öğle molalarında 4 D teknolojisi ile birkaç beden incelmiş olarak günün kalan kısmına devam edebiliyor. Sizdeki değişimi görenler ne olduğunu anlamakta zorlansalar da iyi göründüğünüz konusunda ortak fikirde buluşuyor” dedi.

4D Lift Japon teknolojisini Türkiye’ye ilk getiren Meltem Şarkışlalı, 4. boyut zayıflama ve vücut şekillendirme yöntemi hakkında yaptığı açıklamada: “Vücut biçiminiz, cilt tonunuz, diyet ve egzersiz planınız ne olursa olsun, zaman içerisinde cildimiz elastikiyetini yitirir. Kolajen yapısı zayıflar ve belirli yağ kümelerinden kurtulmak daha da zor hale gelir. Yerleşmiş kilolarından pek çok yöntemi denemesine rağmen kurtulamamış olanlar, doğum, yaş faktörü ve kilo alıp vermeye bağlı olarak göbeğinde, kol ve bacak içlerinde ve gıdı bölgesinde sarkmalar yaşayanlar, inatçı selülit görünümünü ile bir türlü başa çıkamayanlar, Japon teknolojisinin son ürünü olan 4. boyut yöntemi ile herhangi bir ağrı ve acı duymadan kilo ve cilt sorunlarından bir saat süren tek seans uygulamayla kurtulabilirler.” dedi.

Victoria Secret Mankenleri bu yöntem ile zayıflıyor Uyurken zayıflamak ister misiniz?

Tatile bir hafta kala bile uygulanan ve etkisini çok çabuk gösterdiği söylenen bu yöntem ayrıca Victoria Secret mankenlerinin defile öncesi fit görüntülerini korumak adına kullandıkları yöntem olarak da adından söz ettirmekte.

Kâbus haline gelen bölgesel yağlardan kurtaran 4D Lift yöntemi Türkiye’de de zayıflamak isteyen ünlüler tarafından kullanılmaya başlandı. Estetik Uzmanı ve Güzellik Koçu Meltem Şarkışlalı, 4D Lift yönteminin herhangi bir yan etkisi olmadığını ve her yaş grubunda güvenle kullanılabileceğini belirtti’.

Tatil öncesi kilo vermek için ayrıca 1 haftada vücudunuzu yaza hazırlamanın 7 yöntemi yazımızı da okuyabilirsiniz.

Kilo Vermekte Zorlanan, Cerrahi Müdahalede Riski Taşıyan Şeker ve Tiroid Hastaları için de İdeal

İnatçı Kilolar için Acil Müdahale

Meltem Şarkışlalı; yağ aldırma ya da cilt toparlatma operasyonlarına ihtiyaç duymadan ilk seans uygulaması ile hemen incelmek ve daralmak isteyen kadın ve erkekler için en gelişmiş teknolojik donanıma sahip olan 4 D lif yönteminin bir devrim niteliğinde olduğunu belirtti. Bu yöntemin, vücuttaki yağlara dört bir koldan hızla müdahale ettiğini ve orantısız bir incelme sorununun söz konusu olmadığını vurguladı.

Şarkışlalı; “Özellikle göbek ve basen bölgesindeki fazla ve inatçı yağlardan kurtulmak isteyenler, kilo alıp vermeye bağlı iç bacak ve kollardaki elastikiyeti geri kazandıran 4 D lift teknolojisiyle, vücudunuzu gerginleştirip, tek seansta incelmek mümkün oluyor. Vücudu ameliyatsız şekillendiren bu yöntem göbeği eritiyor ve düzleştiriyor, kolları gerginleştiriyor, selülitleri tek seansta yok ediyor. Multi-Polar elektro manyetik titreşimli alan teknolojisiyle, gerçek zamanlı termal geri bildirimle birleştirilip kullanılan bu uygulama, bölgeye göre yaklaşık bir saat sürmektedir. Sarkmalardan ve inatcı yağlardan kurtulmak için, ilk seanstan itibaren etkileri görülmeye başlar. Tüm cilt tiplerinde yüzde yüz güvenli, ağrısız ve sızısız ameliyatsız tedavi sunar, göbek yağlarından ve kollardaki sarkmalardan kurtarır. Her yaşa uygun olan bu yöntemle acısız ağrısız bu uygulama sırasında uykuya bile dalabilirsiniz” dedi.

Kaynak: http://www.pegarose.com/uyurken-zayif...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
5
5
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın