Görüş Bildir
Haberler
Uygun Fiyata Hangi Telefon Alınır?

Uygun Fiyata Hangi Telefon Alınır?

Can Eroğlu
25.02.2014 - 21:58 Son Güncelleme: 25.02.2014 - 22:02

Uygun Fiyata Hangi Telefon Alınır?

Android piyasası son zamanlarda hayli yoğun Samsung Galaxy S5, Sony Z2 gibi amiraller duyurulurken bazı kullanıcılarda uygun telefonları çok fazla arar oldular.

Uygun fiyata telefon ihtiyacınız seçmeniz için özel fiyat listesi ve önerilerin yer aldığı uygun fiyata hangi akıllı telefonu alacağınızı bu yazımızda bulacaksınız.

Nokia Asha 501 (370 – 400 TL)

Nokia’nın yeni üyelerinden olan uygun fiyatlı minik telefonuna tam bir kontrol telefonu diyebiliriz. Büyüyen ekranlardan hoşlanmayan ve kısayollara çok ihtiyaç duyan kullancılar için tasarlanmış bu telefonun 3″ lik bir ekranı bulunmakta üstelik Nokia tarafından Asha serilerine özel geliştirilmiş bir mobil işletim sistemi bulunmakta. Tabi uygulama çeşidi beklemeniz ne yazık ki doğru olmaz Facebook, Whatsapp gibi standart uygulamalar dışına çıkmanız pek mümkün değil işletim sistemi Java tabanlı bu yüzden java destekli uygulamaları yükleyebilirsiniz. Eğer 370 – 400 TL arasında küçük çok işlevsel bir telefonum olsun istiyorsanız kesinlik bu telefonu tercih edebilirsiniz.

LG Optimus L5 (400 – 460 TL)

Fiyat bakımından gerçekten iyi olan bu cihaz dış tasarımı gerçekten etkileyici zaten bildiğiniz üzere LG tasarım konusunda belirli bir standartları oturtmuş durumda telefonu şahsen deneme şansım oldu 2, 3 ay muhtaç kaldım diyebilirim. Bu fiyata evet bu telefon alınır ama oyun oynamayı pek beklemeyin derim Android 4.0 ICS ile gelen telefon 4″ lik bir ekrana sahip. Peki bu telefonu aldığımda beni hangi konuda mutlu edicek derseniz kasma konusunda sorunlar yaşamanız muthemel ama uygulamaları sorunsuz açtığı ve ince bir tasarımı ile hava atmanızı mümkün kılan bir telefon olduğuda ortada. Şahsen ben telefonu seviyordum lakin Nokia Lumia 520 testinden sonra tüm görüşlerim değişti Lakin bu fiyatada alabileceğiniz en iyi telefonun bu olduğunuda belirtmekten kaçınmıyorum. Seçim sizin.

Nokia Lumia 520 (500 – 560 TL)

Windows Phone işletim sistemi ile gelen stabil çalışan bir telefon istiyorsanız en ufak kasma olmadan sürekli güncellenen ve uygulamaların her geçen gün arttığı Windows Phone ile sadece sosyalleşmek istiyorsanız bu telefon tam size göre özelliklerden bahsetmemize hiç gerek yok çünkü Windows Phone mağazasında bulunan tüm uygulamaları açar durumda. 512 MB Ram bulunuyor bunu belirtiyorum çünkü uygulamaların hepsini açtığını belirtsemde Temple Run 2, Subway Surfers gibi oyunları açmıyor 1 GB Ram isteyen bu iki oyun dışında Asphalt 8 gibi gelişmiş oyunlarıda açar durumda. Kamerasında Flash olmamasına rağmen mağazada bulunan uygulamalar sayesinde telefon gerçekten iyi bir kullanım deneyimi sunuyor. 4″ lik ekranıylada belkide bu fiyata alabileceğiniz en iyi telefon. Şahsen ben öyle düşünüyorum. Eğer 500-560 TL kadarbütçeniz varsa düşünmeden alın derim.

Samsung Galaxy Trend (570 – 620 TL)

Android telefon denilince ilk akla gelen Samsung, Galaxy serisine uygun orta sevileyi telefonları arasına Trend modelini ekledi. Galaxy S3 modelini andıran

bu telefon fiyat/performans bakımından ciddi anlamda iyi 4″ lik ekranı ile Samsung telefonlara karşı sempati duyanlara kesinlikle önerebilirim. 768 MB Ram ile uygulama ve oyun performansı çok iyi olmasada bu fiyat aralarında bulabileceğinizin en iyisi olduğunu söyleyebilirim.

General Mobile Discovery (650 – 750 TL)

İki modeli olması üzerine 4 ve 16GB’lık olarak sunulan bu telefon General Mobile markasını çok farklı yerlere taşıdığı açık ve ortada farklı bir strateji uygulama kararı veren General Mobile cidden fiyat ve performans bakımından üst seviye bir çok telefondan bile daha iyi bir performans sunabiliyor. Eğer 650 – 750 TL arasında bir telefon arıyorsanız hiç düşünmeden direk almanızı öneririm. 4.7″lik ekrana sahip olan telefon 8MP kamera ile iyi çekimler elde edebiliyorsunuz. Android 4.2 Jelly Bean ile gelen telefona General Mobile özel yazılım güncellemeleri ile telefonu çok daha kullanılabilir yapıyor bu ise gerçekten özel ve güzel bir ayrıcaklık. 1 GB Ram ve 4 Çekirdekli olan telefonda uygulamaların veya oyunların performansını tereddüt etmeye gerek yok. Uzun lafın kısası büyük ve iyi performanslı telefon istiyorsanız hemen bu telefonu alabilirsiniz.

Kaynak: http://www.gezegende.com/uygun-fiyata...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0