Görüş Bildir
Haberler
Üsküdar Açıklarında 800 Kg Ağırlığında Köpekbalığı!

Üsküdar Açıklarında 800 Kg Ağırlığında Köpekbalığı!

Onedio Medya
13.11.2014 - 14:13 Son Güncelleme: 13.11.2014 - 15:16
İçeriğin Devamı Aşağıda

Üsküdar'da, balıkçıların ağına 800 kilogramlık köpek balığı takıldı. Balıkçı tezgahında sergilenen köpek balığı vatandaşların ilgi odağı oldu.

Kız Kulesi açıklarında tekneyle balık avlayan Muzaffer Balcı ile arkadaşları, attıkları ağları topladıkları sırada dev bir köpek balığının ağlara takıldığını fark etti. Balcı ve arkadaşları, dev köpek balığını zorlukla tekneye çıkardı. 3.5 metre boyunda, 800 kilogram ağırlığındaki Pamuk cinsi köpek balığı Muzaffer Balcı'nın Bulgurlu'daki balıkçı dükkanında sergilenmeye başladı. Balıkçının önündeki dev köpek balığını gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bazı vatandaşlar köpek balığıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

KANSER HASTALARINA DAĞITILACAK

Köpek balığını yakalayan balıkçı Muzaffer Balcı, “ Gece saat 03.30 sıralarında Üsküdar Kız kulesi açıklarında ağlarımızı denize bıraktığımız zaman ağlarımız da bir ağırlık hissettik. Ağlarımızı çektik baktık köpek balığı. Arkadaşlar şaşırdı. Üsküdar'da ilk defa köpek balığı yakalanıyor bu kadar büyüğü. Bunu dükkanımızda 2-3 gün sergileyeceğiz daha sonra kanserli olan hastalara ücretsiz dağıtacağız herkese 1 kg. Kansere iyi geldiği söyleniyor. Çok faydalı bir balık cinsi pamuk cinsi köpek balığı yaklaşık 800 kilogram' dedi.

Ramazan EĞRİ - İSTANBUL DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/uskudarda-800-k...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0