Görüş Bildir
Haberler
Urla'da 4,3'lük Deprem! İşte 30 Aralık AFAD ve Kandilli Son Depremler Sayfası...

Urla'da 4,3'lük Deprem! İşte 30 Aralık AFAD ve Kandilli Son Depremler Sayfası...

Sunay Korkmaz
30.12.2020 - 10:07

Türkiye'de yaşanan depremler vatandaşlar tarafından merak ve takip ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD ise Türkiye’de ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri günlük olarak paylaşıyor. Bugün sabah saatlerinde Yunanistan'da yaşanan depremin ardından İzmir'in Urla ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Peki, 30 Aralık'ta (bugün) nerelerde deprem oldu?  İşte, 30 Aralık 2020 son depremler listesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yunanistan'da 3.2 Büyüklüğünde Deprem

Yunanistan'da 3.2 Büyüklüğünde Deprem

Bir süredir aktif olan Elazığ, Sisam Adası, Kuşadası Körfezi, Akdeniz ve Ege Denizi’nde büyüklüğü değişen depremler yaşanmaya devam ediyor. Kandilli verilerine göre bugün şiddeti 3’ü aşan ilk deprem duyurusu Yunanistan'da yaşandı. Sabah saatlerinde meydana gelen depremin şiddeti 3.2 olarak açıklandı.

En Son Deprem Nerede Oldu ?

En Son Deprem Nerede Oldu ?

Deprem kuşağında olan Türkiye endişelenmeye ve en son nerede deprem olduğunu merak etmeye ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet adreslerinden anlık olarak deprem bilgilerini paylaşıyor. Bu sayfalarda en son nerede deprem olduğu, bu depremin şiddeti ve derinliği gibi bilgiler yer alıyor.

AFAD son depremler sayfası için tıklayın

Kandilli son depremler sayfası için tıklayın

Urla Açıklarında 4,3'lük Deprem

Urla Açıklarında 4,3'lük Deprem

Akşam sattlerinde Ege Denizi' nde merkez üssü Urla ilçesi açıkları olan bir deprem daha meydana geldi. AFAD verilerine göre saat 16.40'taki depremin büyüklüğü 4,3; derinliği ise 5,18 kilometre olarak kaydedildi.  

Sarsıntının Urla'ya 51 kilometre mesafede olduğu belirlendi. Başta İzmir olmak üzere çevre illerde de hissedilen deprem, kısa süreli paniğe yol açtı. İlk belirlemelere göre can ya da mal kaybı olmadığı bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın