Görüş Bildir
Haberler
Unreal Tournament Geri Dönüyor, Hem De Ücretsiz!

Unreal Tournament Geri Dönüyor, Hem De Ücretsiz!

Onedio Medya
09.05.2014 - 11:25

Unreal Tournament Geri Dönüyor, Hem De Ücretsiz!

Gerçi ne zaman bir yerlere gitti ki?

YAZAN

Berkan Cesur

Half Life neyse, Age of Empires neyse, Unreal Tournament de odur. Tanımlayamıyorum ama nasıl kıvamda bir kültlüğü betimlemeye çalıştığımı tüm Unreal Tournament severler anlamıştır bile. Bugün Epic Games ’ten güzel haberler var, ÇOK GÜZEL HABERLER VAR!

Epic Games’in şaşırtan açıklaması eski anılarımızı yeniden canlandıracak gibi duruyor. Ama bir taraftan güzel bir taraftan da düşündürten bir detayla birlikte; oyun açık kaynak şeklinde halka açık bir şekilde üretilecek, lisanslı Unreal Engine 4 kullanıcıları yapıma katkıda bulunabilecek. Bu kulağa hoş geldiği kadar, oyunun net çıkış tarihi olmaması (hiçbir zaman da olamayacak olması) ve projenin güvenilirliği tarafından da kötü. (gibi?)

İçinizi karartacak gibi oldum ama son hamlemle düzelteyim; oyun ücretsiz olacak. Hayır free-to-play şeklinde değil, tamamen ücretsiz!

Gün itibariyle yapım sürecine başlayan ekip, tüm kodları GitHub aracılığıyla forumlarında paylaşacak. Unreal Engine 4 kullanıcıları ise bu kodları istedikleri gibi eğip, büküp kendi içeriklerini oluşturma imkanıyla birlikte, gerçekten projenin bir parçasını üretebilme şansına sahip olacaklar.

Oyun Windows, Mac ve Linux platformları için ortak olarak çıkacağının sözünü veriyor.

Berkan Cesur, internet kafe günlerini özlediği diyarlardan bildirdi.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/37272-y...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın