Görüş Bildir
Haberler
Ünlülerin Instagram Üzerinden Ne Kadar Para Kazandıklarını Biliyor musunuz?

etiket Ünlülerin Instagram Üzerinden Ne Kadar Para Kazandıklarını Biliyor musunuz?

Gozex
20.05.2018 - 13:59

Günlük hayatlarında kazandıkları tonla paranın yanı sıra sosyal medyadan çılgınlar gibi para alan ünlüler var. Diply'den derlediğimiz bilgilere bakılırsa asıl hayatı onlar yaşıyor.

Kaynak: http://diply.com/article/celebs-revea...
İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Danielle Bernstein

14. Danielle Bernstein

Görünüşe bakılırsa güzel görünmek para ediyor. We Wore That'in yaratıcısı 2015 yılında moda bloggerlarının gönderi başına 5000 ila 15.000 dolar kazandığını açıkladı. Şu sıralar kendisi gönderi başına 20 bin dolar kazanıyor.

13. LeBron James

13. LeBron James

Ünlü basketbolcu Instagram gönderisi başına tam 120 bin dolar kazanıyor!

12. Gigi Hadid

12. Gigi Hadid

Manken olmanın yanı sıra, her Instagram gönderisi için 120 bin dolar alıyor. Hadi herkes diyete!

11. Cara Delevingne

11. Cara Delevingne

İngiliz manken sosyal medyanın para yapan yüzlerinden. Yani bir kaşı yıllık maaşınızdan daha pahalı olabilir. Şaka değil, Instagram gönderisi başına 150 bin dolar alıyor.

10. Jen Setler

10. Jen Setler

Popolarıyla ünlü olan tek sosyal medya ikonu Kardashiangiller değil! Fitness modeli, gönderi başına ortalama 15 bin dolar alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Cameron Dallas

9. Cameron Dallas

Vine ile ünlü olan komik arkadaşımız artık bir vlogger. Kendisini küçümsemeyin, Dolce&Gabbana gibi ünlü markalar gönderisi başına 17 bin dolar ödemeye hazırlar.

8. Cristiano Ronaldo

8. Cristiano Ronaldo

Ünlü futbolcunun şakası yok! Instagram'da paylaştığı her marka reklamı ona 400 bin dolar kazandırıyor.

7. Chiara Ferragni

7. Chiara Ferragni

Moda bloggerı hem saçlarıyla hem de iş planlarıyla ağzımızı açık bırakıyor! Forbes'un '30 Yaş Altı 30 İnsan' listesine girdi ve sebepsiz yere değil. Hem kendi adına bir ayakkabı markası var, hem de gönderi başına 12 bin dolar kazanıyor.

6. Kourtney Kardashian

6. Kourtney Kardashian

Gönderi başına yaklaşık 249 bin dolar kazanıyor. Başka bir deyişle, tüm gün iç çamaşırlarıyla evde dolaşıyor ve içecek hazırlıyor. Bunu yaparken bizim yıllık maaşımızdan daha çok para alıyor.

5. Khloe Kardashian

5. Khloe Kardashian

Kız kardeşinin hemen yanında yer alıyor listemizde. O da iç çamaşırlarıyla evde dolaşıp gönderi başına 249 bin dolar kazanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Kendall Jenner

4. Kendall Jenner

Kendall piyasadaki en çok para kazanan mankenlerden biri. Ama kız kardeşleri arasında en çok kazananı değil. Gönderi başına yaklaşık 368 bin dolar kazanıyor, ki bu Kim ve Kylie'den daha az. Hadi be kızım, yetiş!

3. Kylie Jenner

3. Kylie Jenner

Kardashiangillerin en genci, gönderi başına yaklaşık 398 bin dolar kazanıyor. Reklam değeri de sosyal medya platformları arasında 1 milyon dolara eşit. O kadar paranın üstüne bir de kendine ait makyaj markası var, üstelik çok da pahalı.

2. Kim Kardashian

2. Kim Kardashian

Tabii ki, selfielerin ve iç çamaşırlarının kraliçesi hala Kim! Instagram'da paylaştığı her marka gönderisi 400 bin dolar kazandırıyor kendisine.

1. Selena Gomez

1. Selena Gomez

Kariyerine Disney ile başlayıp, şarkıcılıkla devam eden yıldızımız uzun bir yol geldi. Şaka değil, gönderi başına 550 bin dolar kazanıyor kendisi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
639
220
200
46
44
40
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?