Görüş Bildir
Haberler
Ünlülerden Esinlenilmiş Oyun Karakterleri

Ünlülerden Esinlenilmiş Oyun Karakterleri

Mert Güner
04.08.2016 - 12:11

Frank Tempenny – Rafael Pérez

Frank Tempenny – Rafael Pérez

Frank Tempenny, sanılanın aksine, Samuel L. Jackson isminde ki aktörden değil, Rafel Pérez isminde ki bir polisten esinlenilmiştir. Samuel L. Jackson karakterin seslendirmesini yapan kişidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Travis Touchdown – Johnny Knoxville

Travis Touchdown – Johnny Knoxville

No More Heroes serisinin karakterlerinden biri olan Travis Touchdown, Johnny Knoxville isimli oyuncudan esinlenerek oluşturulmuş bir karakterdir. Şiddete aç bir karakter olan Travis Touchdown, UAA sıralamasında bir numara olmak isteyen genç bir dövüşçü. Açık arttırmadan satın almış olduğu Beam Katanasıyla önüne geleni kesip biçen bir karakter. Seslendirmenleri Robin Atkin Downes (Ingilizce), Kazuya Nakai (Japonca)’dir.

Bruno Delinger – Bruce Willis

Bruno Delinger – Bruce Willis

Project X Zone oyununda ki Bruno Delinger karakteri, Bruce Willis isimli aktörden esinlenerek hazırlanmış bir karakterdir. Ben Hiura tarafından seslendirilen Bruno Delinger, ilk olarak Dynamite Cop ve Die Hard Arcade oyunlarında boy göstermiştir.

Niko Bellic – Vladimir Mashkov

Niko Bellic – Vladimir Mashkov

Grand Theft Auto IV oyunundan tanıdığımız Niko Bellic, (şuanda) 52 yaşında ki Rus tiyatro oyuncusu ve film yönetmeni olan Vladimir Mashkov‘dan esinlenerek ortaya çıkmış bir karakterdir. Michael Hollick tarafından seslendirilmiştir.

Ellie – Ellen Page

Ellie – Ellen Page

The Last of Us oyununun ana karakterlerinden biri olan Ellie Williams, Ellen Page isimli oyuncudan esinlenerek yapılmıştır. Ayrıca Ellen Page‘den esinlenerek yapılan ilk karakterde Ellie Williams değildir. Daha önce de Beyond: Two Souls oyununda karşımıza çıkmıştı. Ashley Johnson tarafından seslendirilmiştir.

Balrog – Mike Tyson

Balrog – Mike Tyson

Street Fighter serilerinden tanıdığımız Balrog, M. Bison (Maiku Baison) olarakta biliniyor. Mike Tyson‘dan esinlenerek oluşturulmuş bir karakter olan Balrog, ilk olarak Street Fighter II oyununda karşımıza çıkmıştır. Street Fighter X Tekken oyununda da bulunan Balrog‘un tek bir seslendirmeni bulunmuyor. Fakat Street Fighter II‘de seslendirenler, Joe Romersa (Ingilizce) ve Tomomichi Nishimura (Japonca)’dır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Andrew Ryan – Howard Hughes

Andrew Ryan – Howard Hughes

Bioshock, Bioshock 2 ve Bioshock: Rapture Burial at Sea – Episode 2‘da karşımıza çıkan Andrew Ryan, 1905 – 1976 yılları arasında yaşamış olan, ABD‘li bir iş adamı olan Howard Hughes‘tan esinlenerek oluşturulmuş bir karakterdir. Armin Shimerman (Ingilizce) ve Gudo Hoegel (Almanca) tarafından seslendirilmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın