Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Şarkıcı R Kelly Cinsel Taciz ve Seks Ticaretinden Suçlu Bulundu

Ünlü Şarkıcı R Kelly Cinsel Taciz ve Seks Ticaretinden Suçlu Bulundu

Batuhan
28.09.2021 - 11:01

ABD'li ünlü şarkıcı R Kelly, hakkında yöneltilen seks ticareti iddialarından suçlu bulundu. Kelly'nin 20 yıla kadar hapis cezası alabileceği belirtiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD’de cinsel tacize maruz kalanların başlattığı ‘MeToo’ hareketiyle birlikte kadınlar seslerini daha fazla duyurmaya başladı. Dünyaca ünlü şarkıcı R Kelly, cinsel taciz, şantaj ve seks ticareti gibi 11 ayrı suçlamayla karşı karşıya kaldı.

New York’ta 11 mağdur tarafından açılan davada 6 haftalık yargılama sürecinde sona gelindi. 54 yaşındaki şarkıcı, hakkındaki tüm suçlamalardan suçlu bulundu. Chicago merkezli örgüte liderlik ettiği belirtilen Kelly’nin, çok sayıda kadını para ve şöhretini kullanarak kandırdığı, cinsel istismarda bulunduktan sonra şantajla seks ticaretine zorladığı belirtiliyor.

Weinstein ve Jeffrey Epstein olaylarından daha kötü

Weinstein ve Jeffrey Epstein olaylarından daha kötü

Mağdur avukatlarından Gloria Allred, duruşma sonrası yaptığı açıklamada, “Mağdurlar Harvey Weinstein ve Jeffrey Epstein olayları da düşünüldüğünde Kelly’nin en kötüsü olduğunu söylüyorlar. Kelly tüm bu yaşananlardan kaçabileceğini düşünüyordu. Ancak yapamadı” dedi.

20 yıla kadar hapisle karşı karşıya olan Kelly’nin cezası 4 Mayıs’ta kesinleşecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
4
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın