Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Rock Grubu Oasis'in Kariyeri Film Oldu: 'Supersonic'

Ünlü Rock Grubu Oasis'in Kariyeri Film Oldu: 'Supersonic'

Onedio Medya
08.10.2016 - 11:36

İngiliz pop hareketinin önemli gruplarından Oasis hakkında bilinmeyenler ‘Supersonic’ isimli belgeselle gün yüzüne çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Belgesel, 1991 yılında Manchester’da kurulan grubun ilk çıkış parçaları 'Supersonic'le aynı adı taşıyor. Filmde iki kardeş Liam ve Noel Gallagher’in yaşamları mercek altına alınıyor.

Oasis’in baş vokali Liam Gallagher filmin ilk gösterimine katılırken kardeşi Noel kırmızı halıda yer almadı. Liam Gallagher basının sorularını yanıtladı:

“Her şey çok duygusal… Hayat da öyle, eğer duygular yoksa yaşamıyorsunuz demektir. Evet çok dokunaklı zamanlar yaşadık ama üstesinden geldik, kötü olaylardan ziyade iyi anılar da yaşadık ve sanırım tüm resim hoşnutluğa daha yakın.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmenliğini Mat Whitecross’in üstlendiği ‘Supersonic’ ekibi geçtiğimiz yıl Oscar’a layık görülen ‘Amy ‘ belgeseline de imza atmıştı.

Yönetmen Mat Whitecross, yapımda grubun uyuşturucu problemlerinden çok iki kardeşin ilişkisine yoğunlaştıklarının altını çiziyor:

“Sanırım iki kardeş birbirlerine olan pozitif etkilerini fark ettiklerinde şaşırdılar. Örneğin ben birine gidip; ‘geçen hafta Noel’le konuştum da, gurubun kurucusu senmişsin Liam’ dediğimde bana Liam; ‘bunu Noel söylememiştir’ diye cevap veriyordu. Kayıtları dinletmeyi teklif ettiğimdeyse, birbirlerine bu kadar cömertçe methiyeler düzmelerine şaşırıyorlardı. Elbette konuştukça acılı anılarda gün yüzüne çıkıyor ama bu durum Gallaghers’in doğasında var. Bu duygular aile ilişkilerinde pakete dahildir.”

‘Supersonic’ sonbahar aylarında tüm Avrupa“da gösterime girecek

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
30
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yağız Ok

futbol fanatiği bi grup ve koyu manchester city taraftarıdır bu arkadaslar manchesterdaki konserlerini asla ezeli rakiplerinin stadı olan old trafforda verm... Devamını Gör

zübük

queen'in de filmini çekseler ya

Hoshimi hanaya

Oha en sevdiğim parça hemde kesin izlemem lazım *___________*