Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Oyuncu Hande Erçel'e Gelen Teklif Dudak Uçuklattı!

Ünlü Oyuncu Hande Erçel'e Gelen Teklif Dudak Uçuklattı!

GNS
16.10.2021 - 18:12

Ünlü oyuncu Hande Erçel son zamanların aranan yüzleri arasında. Kerem Bürsin ile olan ilişkisiyle magazin gündeminden düşmeyen Erçel sadece yaşadığı aşkla değil yaptığı iş birlikleriyle de kendini öne çıkarıyor. Bir süredir çalıştığı hazır giyim markası ile sonbahar-kış koleksiyonu için tekrar anlaşan Erçel’in alacağı ücret dudakları uçuklattı. Peki Hande Erçel’in alacağı ücret ne kadar? Hande Erçel hangi markayla anlaştı? Merak edilenleri haberimizde sizin için derledik… 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son oynadığı romantik komedi dizisi “Sen Çal Kapımı” da güzelliği ve oyunculuğuyla izleyiciye kendini daha çok sevdiren Hande Erçel son zamanların popüler oyuncularından. Oynadığı dizide rol arkadaşı olan Kerem Bürsin’le yaşadığı aşk ile de sık sık gündeme gelen Erçel bu sefer de aldığı ücret ile herkesi şaşkına uğrattı. Bir süredir marka yüzü olduğu giyim firmasıyla tekrar anlaşan Hande Erçel sonbahar-kış koleksiyonu için yapılan reklam filmini sosyal medya hesabında paylaştı.

Sonbahar-Kış Koleksiyonunu Yine O Tanıtacak!

Sonbahar-Kış Koleksiyonunu Yine O Tanıtacak!

Ekranların ve magazin gündeminin sevilen ismi Hande Erçel 4 senedir beraber çalıştığı ünlü hazır giyim markası Nocturne ile bu sezon için de anlaştı. 27 yaşındaki güzel oyuncu sonbahar-kış koleksiyonunu tanıtmak için yeniden kamera karşısına geçti. Marka kıyafetlerini 4 yıldır Hande Erçel ile tanıtıyor ve bu noktada son derece ilgi uyandırıyor. Erçel’in tanıtımını yaptığı markanın koleksiyon dönemlerinde gerek sosyal medyada gerekse televizyon ekranlarında reklam filmleriyle sıkça karşılaşıyoruz. Peki güzel oyuncu bu reklamlardan ne kadar kazanıyor?

Aldığı Ücret Şaşkına Uğrattı!

Aldığı Ücret Şaşkına Uğrattı!

Yaptığı tatilde giydiği bikinilerin fiyatlarıyla gündeme gelen Erçel’in giydiği koyu renkli bikinisinin 1600, yeşil renkli olanın ise 1807 TL olduğu öğrenilmişti. Giydikleriyle gündeme oturan oyuncu anlaştığı marka için tekrar kıyafet tanıtımı yapacak.

Nocturne sonbahar-kış koleksiyonu için kameraların karşısına geçen 27 yaşındaki Erçel’in, yer aldığı bu reklam filminden 1.5 milyon TL aldığı söylendi. Öte yandan kişisel bakım ve sağlık firmalarından birinin Erçel’e diş macunu reklamlarında oynaması için 2 milyon TL teklif ettiği öğrenilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın