Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Olsan Hangi Skandalla Gündeme Gelirdin?

Ünlü Olsan Hangi Skandalla Gündeme Gelirdin?

Hepimiz magazin haberlerinden ve özellikle skandallardan gizlice de olsa bir zevk alıyoruz; onları eğlendirici buluyoruz!

Belki de insan olmanın bir parçası olarak ünlülerin de bazen kontrolden çıkabildiklerini görmek bizi rahatlatıyordur... Bilemeyiz! Tek bildiğimiz, ünlü olsak kesin bizler de bazı skandallara imza atardık!

Sizce o skandallar neler olurdu, merak ediyorsanız buyurun testimize...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir kombin seç!

2. Şu hayat yolunda en kıymet verdiğin şey nedir?

3. Seni en çok öfkelendiren şeyi seç!

4. Öfken...

5. Düşmanlarına ne yapacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En büyük zaafın ne peki?

7. Son olarak da Türk dizilerinden fettan bir kadın karakter seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Ne dedin sen?!" skandalının baş karakteri olurdun!

"Ne dedin sen?!" skandalının baş karakteri olurdun!

Dobrasın! Lakin bu skandala sebep olmak için dobralık yetmez, aynı zamanda çok da öfkeli birisin... Hele konu gururuna ve karakterine gelirse! Sana yanlış yapanları, hakaret edenleri cezalandırmakta bir beis görmüyorsun. Pişmanlık duymak ise asla sana göre değil. Ateşli, sert ve güçlüsün. Çok iyi Osmanlı tokadı atıyorsun bir de...

"Tostumu yedim, bekliyorum" skandalına adın karışırdı!

"Tostumu yedim, bekliyorum" skandalına adın karışırdı!

Kendi kafasına göre takılan, neşeli bir kardeşimizsin. Her şeyi çok da ciddiye almadan, eğlenerek yaşamak istiyorsun. Fakat etrafındaki herkes senin gibi rahat olmayabilir. Güzel elektriğinle kıskanılan bir insan olduğun için, başına çorap örebilirler. Dikkatli olmanda fayda var!

Gazetecilerden kaçmak isterken bar penceresine sıkışabilirdin!

Gazetecilerden kaçmak isterken bar penceresine sıkışabilirdin!

Duygularına göre yaşıyorsun! Kimse sana istemediğin bir şeyi zorla yaptıramaz. Fakat kimseyi kırmak, üzmek istemeyen yapından dolayı da 'hayır' demekte zorlanıyorsun. Bu yüzden çoğu zaman kendini saçma sapan durumlara sokabilirsin. İnsanlarla arana daha kalın çizgiler çekmen ve yerine göre sert bir tavır takınman senin faydana olabilir!

Yasak aşk maceranın sonunda hapse düşebilirdin!

Yasak aşk maceranın sonunda hapse düşebilirdin!

Gerçek bir aşk insanısın! Hayatını, rüyalarını, gerçekliğini, her şeyini kalbin yönetiyor. Yarı hayal, yarı somut bir dünyada yaşıyorsun. Bu senin güzel şeyler üretebilmene ve çok sevilmene sebep oluyor fakat zalim bir dünyada yaşıyoruz be... Bazen daha gerçekçi düşünmek senin için iyi olabilir. Aşkı güneş, bulut, çiçek, böcek sanmaya gerek yok!

Kafanı bozan gazetecilere küfredebilirdin!

Sen sadece dobra ve dürüst değil, aynı zamanda çok da zeki bir insansın. Sabırlısın. Fakat sabrının taştığı yerde senin gazabından korkulur. Düşmanını sakin sakin laflarınla döversin. Gerçek bir insan sarrafı olduğun için de, kimin neyi duymak istemeyeceğini, kime neyin yakışacağını en iyi sen bilirsin. Allah senin eline düşürmesin!

"Siz Feraye'yi nereden tanıyorsunuz?" diyebilirdin...

"Siz Feraye'yi nereden tanıyorsunuz?" diyebilirdin...

Sen iyisin, hoşsun, tatlısın fakat biraz safsın ve sakarsın! Sırlarını insanlara çok çabuk veriyorsun; yalan söylemeyi, iş çevirmeyi pek iyi beceremiyorsun! Kolay manipüle edilen bir yapın var. Daha dikkatli olmalısın yoksa bu hayat yolunda seni daha çoook üzerler... Hele hele yasak, gizli saklı işlere kalkışırsan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
538
459
235
88
53
51
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Luna

"Ne dedin sen?!" skandalının baş karakteri olurdun! Dobrasın! Lakin bu skandala sebep olmak için dobralık yetmez, aynı zamanda çok da öfkeli birisin... Hele... Devamını Gör

crackpot

böyle salak testler yapmam da tek diyeceğim yıldız tilbeyi görünce aklıma gelen orospu seyhan asjdkhajsbmansb

KOVALA NEJDET

bülent ersoyla 30 kilo kalkan yerken basılırdım balıkçıda kesin, manşetlerde de divanın yeni tokmakçısı yazardı ^-^