Görüş Bildir
Haberler
Ünlü İsimlerin 2020 Yazında Tercih Ettikleri Mayo ve Bikiniler

etiket Ünlü İsimlerin 2020 Yazında Tercih Ettikleri Mayo ve Bikiniler

Biliyoruz ki 2020 yazı pandemi nedeniyle biraz sönük geçti. Kumsallar hakkıyla dolup taşmasa bile yine de tatil yapmak isteyen ünlüler sosyal izolasyonun sağlandığı yerlerde denizin, güneşin, kumun tadını çıkarmayı ihmal etmedi tabii. Kimi evinin havuzunda keyif yaparken, kimisi de kendini attı tekneye koy koy dolaştı. Bize de giydikleri mayoları ve bikinileri incelemek kaldı :)

İşte 2020 yazında ünlü isimlerin tercih ettiği mayo ve bikiniler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çağla Şikel bebe mavisi çiçek desenli mayosuyla sizce de çok zarif görünmüyor mu?

Kim der ki Çağla Şikel 41 yaşında! Hala inanılmaz güzel bir fiziğe sahip. Bebe mavisi tek omuzlu çiçekli mayosu da çok yakışmış. Bu tarz mayo modelleri sevenler için şuraya bir tane bol çiçekli bir mayo bırakayım. Fiyatı 59 TL'ye inmiş.

Açık mavi mayo rengi çok hoşunuza gittiyse buraya buyurun. Şurada da beğeneceğinizi düşündüğüm bir model daha var.

Çağla Şikel gibi mayonuzu güzel bir hasır şapkayla tamamlamak isterseniz o da burada

2. Kaia Gerber'in 2020 yazı için tercihi leopar desenli bikiniden yana olmuş.

Leopar bikini modellerini sahillerde her yaz muhakkak görüyoruz. Benim çok tercihim olmasa da ünlü isimler bu deseni sıklıkla kullanıyor. Kaia Gerber de tercihini leopar deseninden yana kullananlardan. Güzelliğini annesi Cindy Crawford'dan aldığı belli olan ünlü modelin bikinisine benzer ürün hemen burada. Fiyatı da yüzde 50 indirimle 448 TL'den 224 TL'ye düşmüş.

Fiyatı 250 TL olan diğer alternatifi de şuraya bırakıyorum.

Diğer leoparlı bikini modelleri arasından senin için seçtiklerimi de buraya ekledim.

3. Burcu Esmersoy tercihini tekne tatilinden yana kullanıp, açılmış koylara. Mayosu da tıpkı kendisi gibi şık ve elegan!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Denizin ve güneşin tadını önden ipli ve desenli bir mayo ile çıkaran Burcu Esmersoy,, günlük hayatında olduğu gibi şıklığını tatilde de konuşturmuş. Birebir mayosunun aynısını bulamasam da benzer kısımlara sahip mayo ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

4. Elsa Hosk'da bikinide leopar desenini tercih edenlerden.

Ünlü model Elsa Hosk tıpkı yukarıda gördüğünüz Kaia Gerber gibi leopar desenli bikinisiyle oldukça çekici görünüyor. Anlaşılan o ki yabancı modellerin gönlü 2020 yazında leopar desenlerindeymiş. E, çok yakışmış zaten o da ayrı. Buradan ve şuradan leopar desenli bikini üstüne ve altına göz atalım.

5. Ebru Şallı ve göz dolduran güzelliğiyle volanlı bikinisi

Ebru Şallı'nın bu volanlı mayosunu magazin haberlerini takip eden herkes hatırlar diye düşünüyorum. Parlak kumaşı, derin dekoltesiyle gerçekten müthiş. Hatta yanlış hatırlamıyorsam sanırım Burcu Esmersoy'da aynı mayo modeli ile görüntülenip pişti olmuştu. E, zevkli kadınlar.

Ürün burada ama şuan satışı yok. O yüzden ben de sizin için benzer modeldeki volanlı diğer mayo ürünlerini şuraya bırakıyorum.

Buradaki mayo modelleriyle kombinlenebilecek terlik ve şapka önerilerim de hemen şurada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kim Kardashian'ı pek de görmeye alışık olmadığımız bir sadelikte görüyoruz.

ve karşınızda sansasyoneller kraliçesi Kim Kardahian! 2020 yazında kürekli sörfe merak salan ünlü ismin üzerinde görmeye alışkın olduğumuzdan farklı olarak sade bir model var. Tabii Kim deyince akla küçük beden bikiniler gelmesi çok normal.

Kardashian'ın tercih ettiği bu mayokini modeline benzer mayo ve mayokinileri şurada ki koleksiyonda paylaşıyorum.

7. Yasemin Özilhan ne giyse yakışıyor ne yapsa haber oluyor. Moda dünyasının en çok takip edilen ünlü ismi geçtiğimiz yaz tek omuzlu bikini tercih etmiş.

Kıyafetleri, aksesuarları ve tabii ki kilo sorunuyla sık sık gündemde görmeye alışık olduğumuz Yasemin Özilhan, plajların da et dikkat çeken ismi. Her giydiğini çok beğendiğimi de belirtmek isterim. Tercih ettiği kahverengi bikini modeli öyle çok gösterişli bir tasarıma sahip değil, ancak onu farklılaştıran şey zaten tek omuz askısı olması.

Tek omuzlu bikini modelleri için ürünler burada.

8. Adriana Lima bu kareyi Florida tatilinden paylaşmış. Üzerinde siyah ipli bir bikini takımı var. Vallahi insanın yaz gelse de tatile gitsem diyesi geliyor bu kareyi görünce.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adriana Lima Mayıs ayında Miami tatilinde güneşlenirken, ben bilgisayarın başında harıl harıl çalışıyordum. Neyse... Şaka bir yana tatil yapmanın en güzel yanı bolca güneşlenmek, dinlenmek ve canın ne zaman isterse suya girip serinlemek, yüzmek. Kısa süren yaz tatillerinde hangi bikiniyi giyeceğimiz ya da valizimize neler alacağımızsa bu süreçte epey önemli hale geliyor.

Adriana Lima tercihini klasik bir bikini takımından yana kullanmış. Siz de bu tarz modelleri giymeyi daha çok seviyorsanız, burada sizin için seçtiğim ürünlere mutlaka bakmalısınız!

9. Hande Erçel 2020 yaz modasına uymuş ve leoparlı bikini tercih etmiş.

Son yılların en popüler isimlerinden biri oldu Hande Erçel. Dizileri, aşk hayatı, yaptığı işler falan hep gündemde. Onun tercih ettiği yaz stili, yabancı ünlü modellerde de gördüğümüz gibi leopar desenden yana olmuş. Malum 2019-2020 modasında leopar desenlere sıkça yer verilmişti. Güzel oyuncu modayı takip edenlerden olduğunu böylece göstermiş oldu.

Leopar desenli bikinisine benzer ve farklı modellerdeki ürünleri buraya incelemeniz için bırakıyorum.

Şöyle bir kimono leopar desen bikinilerin üzerine de ne güzel gider ama! Burada

10. Bella Hadid Michael Kors bikinisiyle 2020 yazında denizin tadını çıkaranlardan...

Hep çılgın halleriyle görmeye alışkın olduğumuz Bella Hadid'i sık sık kumsallarda görüyoruz. Tabii bunların çoğu çekim için oluyor, çünkü kendisi mayo ve bikini modelliğiyle Michael Kors'un tercihi. Zaten üçgen kesime sahip ipli bikini takımı da Michael Kors imzalı. Benzer modellere ve aynı kalıba sahip diğer bikini takımlarına göz atmanız için  Buradan ve şuradan bakabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Shakira bu bikiniyi kendi tasarlamış desem ne dersiniz?

Sahne şovlarıyla ve kıvrak danslarıyla herkesi büyüleyen Shakira'nın bikini tercihi de kendi tasarladığı ve arkadaşının yaptığı bu bikiniden yana olmuş. Resmen 10 parmağında 10 marifet.

Benzer tasarımları buraya bırakıyorum.

12. Simge Sağın Instagram'da epey dikkat çeken isimlerden. Bu fotoğraf da Bodrum tatilinden...

Ünlü şarkıcı Simge Sağın siyah düz renk bir mayosu giymeyi tercih etmiş. Fotoğraf çekimi için de sıcak falan dinlememiş geçirmiş üzerine kot ceketi poz vermiş. Mayosunu beğenenler için ürünü buraya bırakıyorum. Üstelik fiyatı da yüzde 50 indirimle 49 TL'ye düşmüş.

Benzer modeldeki mayo modelleri için de şuraya buyurun!

13. Jennifer Lopez meşhur kalçalarıyla elbette ki böyle bir poz verecekti :D Şaka bir yana bu kadın neden yaşlanmıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Simli parlak bikinisiyle kumsalda parıl parıl parlıyor Jennifer Lopez. Bordo renk de ten rengine aşırı yakışmış. Modelin siyah rengini buraya bırakıyorum. Şuradaki de altı!

Simli ve parlak bikini modellerini beğenenler için birkaç öneride Burada

14. Serenay Sarıkaya bu mayosuyla bir ara epey konuşulmuştu. Farklı tasarımı nedeniyle kimileri beğenirken kimileri de hiç güzel bulmamıştı. Siz nasıl buldunuz?

Serenay Sarıkaya bu fotoğrafı paylaştığı sıralarda çokça 'Ne kadar kilo almış!' söylemleriyle karşılaşıyordu. Sanırım bu pozu da cevap niteliğinde paylaşmak istedi. Güzel oyuncunun mayokinisi Victoria Secret imzasını taşıyor. Ne yazık ki şuanda stokta da yok! Ben de sizler için benzer şeritli mayokini modellerini buraya topladım.

15. Emilia Clarke namı diyar ejderha annesi (Game of Thrones izleyenler bilir) beyaz bikinisiyle çok duru görünüyor.

Semaptik tavırları, kocaman gülüşü ve cana yakınlığı. Beyaz mayosuyla da oldukça duru ve zarif görünüyor. Siz de Emilia Clarke gibi tatilde beyaz mayo giymeyi seviyorsanız birkaç alternatif önerebilirim. Şurada

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Demet Akalın havuz başında giymek için uzun kollu ve aksesuarlı şık bir mayo tercih etmiş.

Demet Akalın 2020 yazının büyük bir kısmını evinin havuzunda geçiren ünlülerden. Arada styling çalışması yapıp fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmemiş tabii. Üzerindeki uzun kollu mayoyu satın almak isteyenler için buraya bırakıyorum. Gerçekten şık ve güzel bir model.

Farklı mayo modelleri için de şuraya bakabilirsiniz.

17. Selena Gomez mavi La'mariette mayosuyla çok güzel görünmüyor mu?

Selena Gomez'in giydiği bu mavi renk mayo La'mariette marka ve şurada

Benzer mayo modelleri için de sizi buraya alalım.

18. Demet Özdemir yazın tadını siyah çiçekli bikinisiyle herkesten uzakta teknede çıkarmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şu sıralar 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisiyle beğenileri üzerine toplayan Demet Özdemir, yazı teknede geçirenlerden. Çiçekli bikinisi de oldukça şık görünüyor. Benzerleri için buraya bakabilirsiniz.

19. Melis Sezen bu fotoğrafla tatilin hakkını vermiş. Gerçekten bayıldım!

Şu sıralar Sadakatsiz dizisinde rol olan güzel oyuncu Melis Sezen, siyah mayosuyla inanılmaz zarif görünüyor.

Benzer modelleri ve farklı renklerini hemen buraya bırakıyorum.

20. Taylor Hill pötükare yeşil bir bikini giymiş ve bence çok yakışmış. Ten rengiyle ne kadar da güzel bir uyum yakalamış öyle değil mi?

Pötükare desenler arada bir moda dünyasına kendini hatırlatmaktan asla vazgeçmiyor. Tam unutuldu, demode oldu derken bir anda tüm mağaza vitrinlerinde karşımıza çıkması, ondan vazgeçemediğimizin kanıtı bence. Pötükare deseni günlük hayatımda ben de sık sık tercih ediyorum ama bikinisinin bu kadar güzel olacağını hiç düşünmezdim. Özellikle de yeşil renkle! Belki de bu bir Taylor Hill etkisidir bilemiyorum ama alıp denemeye değer.

Benzer ürünler burada

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Dilan Çiçek Deniz ve önden bağlama detaylı enfes bikinisi...

Dilan Çiçek Deniz fiziği ve güzelliğiyle her daim beğeni toplamaya devam ediyor. Zaten ne giyse yakışıyor kadına! Bu önden bağlama detaylı bikinisini ben çok beğendim. Aradım taradım ama stok bilgisi bulamadım. O yüzden de önden bağlama detayları olan başka birkaç model bulup buraya ekledim. Bakın bakalım nasıllar?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
7
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın