Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Cerrahın Eşinden Çarpıcı İddia: 3'lü İlişki Teklifini Reddettiğim İçin Boşanma Davası Açtı!

Ünlü Cerrahın Eşinden Çarpıcı İddia: 3'lü İlişki Teklifini Reddettiğim İçin Boşanma Davası Açtı!

Batuhan
25.06.2021 - 09:33

Turizmci B.E., boşanma aşamasında olduğu ünlü estetik cerrah Dr. S.E.’nin kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. B.E., dilekçesinde, 3’lü ilişki teklifini reddettiği için eşinin kendisine boşanma davası açtığını da anlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet'te yer alan habere göre, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan dilekçeye göre turizmci B.E. (42) ile ünlü estetik cerrah Dr. S.E. (67), 3 yıllık birliktelikleri sonrası Ekim 2020’de evlendi. İkilinin çalkantılı biçimde süren evliliği ise birkaç ay sürdü. Dr. S.E., geçen aylarda eşine karşı boşanma davası açtı. Çift arasındaki çekişmeli boşanma davası sürerken eşi hakkında çarpıcı suçlamalarda bulunan B.E., savcılık başvuru dilekçesinde şunları ifade etti:

"Hepsiyle sevgiliymiş"

"Hepsiyle sevgiliymiş"

“Evlilik sonrası evin hemen her tarafında eşimin başka kadınlarla olan fotoğraf, mektup ve yazışmalarını buldum. Eşime ait olan ancak birlikte kullandığımız bilgisayarda başka kadınlarla olan yazışmalarını ve arşivlediği fotoğrafları gördüm. Arkadaşım diye tanıttığı bu kişilerin hepsi ile aslında sevgili olduğunu fark ettim. 15 yıllık arkadaşım, kardeşim diye tanıttığı bir kadınla saplantılı bir aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ki bu kadının da evli olduğunu biliyor. Bunları kendisine söylediğimde ise ‘Bunlar hayatımın bir parçası. Bunu kabullenmen gerekir’ diyerek beni darp etti, hakarete uğradım.

"Üçlü ilişki teklifi"

"Üçlü ilişki teklifi"

Mahrem anlarımızda, bana, tek eşli olmanın doğaya aykırı olduğunu dile getirdi. Bana 3’lü ilişki teklif etti. Bu teklifini kabul etmemem üzerine beni ‘köylü’ diye niteleyerek ‘Bu şekilde evlilik yürümez’ dedi. Aynı teklifi daha önce birlikte olduğu kadınlara da yaptığını öğrendim.

Evli olmamıza rağmen başka kadınlarla konuşmasına, buluşmasına, ilişki yaşamasına karşı çıktığım anda her defasında olay çıkardı. Beni ölümle tehdit etti. Bana ‘Seni camdan aşağı atarım. Bu evi de kapatır, seni layık olduğun Dolapdere’de ev tutup oraya gönderirim. Ya da defolup gidersin. Seni de rezil ederim’ dedi. Resmi olarak kısa süren evliliğimiz benim için işkenceye dönüştü. 67 yaşındaki bu kişi, birçok kadının hayatına da bu şekilde etki etti. Çok eşlilik teklifinin kabul edilmediğini anlaması üzerine boşanma davası açtı.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
176
106
89
57
24
20
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hermione Granger

neden 25 yaş farkına takıldınız? para için evlenmiştir fln diyorsunuz. ulan şeyma mı bu? 20 yaşındaki hali ile gidip 50den çocuk mu peydahlamış ? kadın zaten... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Baban yaşında adamla evlenmeyi kabul ediyorsun 3lüyümü kabul etmiyorsun amk iki olayda birbirinden iğrenç

begonvila

Kendinden 25 yaş büyük adamda ne bulacağını sandın, büyük ihtimalle para için evlendin, adam da şerefsizin tekiymiş, sana da gün doğdu

begonvila

şimdi kadını suçlamıyorum da, abi bu tarz aşırı yaş farkı olan ilişkilerden çok bişi beklemeyin , ha adam şerefsiz, lan 67 yaşındasın, brini yaptın da 3 lü i... Devamını Gör