Görüş Bildir
Haberler
Ünal Aysal: "Yeni Çilek Yok"

Ünal Aysal: "Yeni Çilek Yok"

Batuhan
14.01.2014 - 16:37

Ünal Aysal "Yeni Çilek Yok"

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transfere dair açıklamalarda bulundu. Aysal, taraftarın çilek beklentisinin bitmeyeceğini belirtirken 'Bu mevsimde değişik çilekler beklenmesi doğru değil' dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül ile birlikte Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü ziyaret etti. Aysal, 'Galatasaray taraftarının çilek beklentisi bitmez. Ancak bu mevsimde değişik çilekler beklenmesi doğru değil' dedi.

Galatasaray, Büyükçekmece'de kulübe tahsis edilen araziye spor akademisi ve tesisleri kuracak.

Başkan Ünal Aysal ve Yönetici Emir Sarıgül, Büyüçekmece Belediye Başkanı Dr. Hakan Akgün'ü ziyaret ederek tesislerin yapılacağı arazide incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında transferlerle ilgili bilgi veren Başkan Ünal Aysal, “Galatasaray taraftarının çilek beklentisi bitmez. Çileklerle donanmış bir takımımız var. Ancak bundan sonra Galatasaray’dan özellikle bu mevsimde değişik çilekler beklemek doğru değil. Bizim hedefimizde bu yok. Hedefimizde takımımızın ufak tefek eksiklerini gidererek sezonun ikinci yarısını daha güçlü bir şekilde girmek var' dedi.

“TEK ELİMİZ BAĞLANMIŞ DURUMDA”

Yabancı sınırlaması kuralına da değinen Ünal Aysal, “Özellikle yurt dışında mücadele eden kulüplerimiz için bu ciddi bir sorun. Biz futbolumuzu dünya futbolu seviyesine getirmeye çalışırken diğer kulüplerle rekabetimiz sırasında tek elimiz bağlanmış oluyor ve şansımız düşüyor. Bu yanlışlıktan federasyonun en kısa zamanda döneceğini umuyoruz” şeklinde konuştu.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/unal-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın