Görüş Bildir
Haberler
Umut Bulut'tan Babası Kemal Bulut'a Son Görev...

Umut Bulut'tan Babası Kemal Bulut'a Son Görev...

Batuhan
15.03.2016 - 12:08 Son Güncelleme: 15.03.2016 - 16:17

Ankara'daki saldırıda babası Kemal Bulut'u kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'u futbol camiası yalnız bırakmadı. Takım arkadaşları, Fatih Terim, federasyon yöneticileri, futbol adamları ve taraftarlar Kayseri'deki cenaze törenine katıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeşilhisar İlçesi’ndeki cenaze namazına gelenler arasında Kayseri Valisi Orhan Düzgün, TFF Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, TFF Yönetim Kurulu üyeleri; Ali Dürüst Cengiz Zülfikaroğlu, Müfit Erkasap, Fahri Yılmaz, Galatasaray Kulübü başkanı Dursun Özbek, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, kurul üyesi Bünyamin Gezer, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı, Galatasaray eski Teknik Direktörü Mustafa Denizli ve eski yöneticilerden Abdurrahman Albayrak’ın da olduğu görüldü. Yeşilhisar Merkez Camii’ndeki cenaze töreni öncesi Umut Bulut ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Kayseri’nin Yeşilhisar İlçesi’ndeki Merkez Camii’ndeki cenaze namazına spor dünyasının ünlü isimleri, Galatasaraylı ve Kayserisporlu futbolcular da katıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cenaze töreni sırasında Umut Bulut Gözyaşlarını tutamadı

"Vatanımızın, milletimizin başı sağ olsun"

"Vatanımızın, milletimizin başı sağ olsun"

Saldırıda hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyen Özbek, 'Bu hain teröre Galatasaray da hedefi oldu. Bu saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımızın hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Vatanımızın, milletimizin başı sağ olsun, geride kalanlara sabır diliyorum' diye konuştu.

Galatasaraylı eski yönetici Albayrak ise konuşamayacağını, çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu da terör olaylarının bir an önce son bulmasını dileyerek, 'Allah tüm şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Allah geride kalanlara sabır versin. Zor günlerden geçiyoruz ancak bunların hepsini en kısa zamanda aşacağız' ifadelerini kullandı.

Terim: "Canlarımızı yolcu ediyoruz, anlamakta zorluk çekiyorum"

Umut sabah saatlerinden itibaren baba evinde taziyeleri kabul etti

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayrıca Umut Bulut'un baba evine Türk bayrakları asıldı.

Ayrıca Umut Bulut'un baba evine Türk bayrakları asıldı.

Galatasaray kafilesi de geldi

Galatasaray kafilesi de geldi

Ankara’daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren futbolcu Umut Bulut’un babası 66 yaşındaki Kemal Bulut’un cenaze törenine katılmak için Galatasaray kafilesi de Kayseri’ye geldi. Erkilet Havalimanı’na özel uçakla gelen siyahlar kıyafetler içindeki Galatasaray kafilesi, Yeşilhisar İlçesi’ne 2 otobüs, 1 minibüsle hareket etti.

Sakatlığı bulunan Hamit Altıntop, Kemal Bulut'un cenazesine koltuk değnekleriyle geldi

Sakatlığı bulunan Hamit Altıntop, Kemal Bulut'un cenazesine koltuk değnekleriyle geldi

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop da koltuk değnekleriyle cenazede bulundu

İstanbul’dan saat 11.30’da THY’ye ait özel bir uçakla Kayseri’ye hareket eden kafilede 88 yönetici, sporcu ve kulüp çalışanları yer aldı. Kulüp Başkanı Dursun Özbek’in başkanlığındaki kafilede, bir süre önce Galatasaray teknik direktörlüğünden istifa eden Mustafa Denizli de yer aldı. Saat 12.50 sıralarında Erkilet Havalimanı’ndan hareket eden sarı kırmızılı ekipteki takım arkadaşları Umut Bulut’un babasının ikindide kılınacak cenaze namazına katılmak üzere polis eskortluğunda Yeşilhisar İlçesi’ne doğru yola çıktı. Galatasaraylı futbolcuların siyah elbiseler içerisinde ve gözlük taktıkları, hayli üzgün oldukları görüldü.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dex Dex

Çok üzüldüm , saha içinde gördüğüm kadarıyla çok düzgün bir karakteri var Umut Bulut'un . Ama yaptığı açıklamayı görünce neden bu olayların daha bitmeyeceğin... Devamını Gör

paul inceoğlu

Kelimesi kelimesine katılıyorum söylediğine.

haylaz adam

ALLAH rahmet eylesin. baba evladını kaybetse kolunu evlat babasını yitirse kökünü kaybeder :(

Doğan K.

Allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın bi daha.. Sadece Umut Bulut değil tüm yakınlarını kaybedenlerin başı sağolsun, Allah sabır versin hepsine..