Görüş Bildir
Haberler
Umut Bulut: "İstediğimiz Gibi"

Umut Bulut: "İstediğimiz Gibi"

Fatih
17.05.2014 - 23:39

Umut Bulut: "İstediğimiz Gibi"

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut, 'Ligi istediğimiz noktada bitirdik' dedi.

Golcü futbolcu, Süper Lig’in son haftasında Türk Telekom Arena’da Kayseri Erciyesspor ile yaptıkları maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Sezona TFF Süper Kupa ile başladıklarını anımsatan Umut, “Sezon sonunda Ziraat Türkiye Kupası’nı aldık. Spor Toto Süper Lig’i ikinci bitirdik. Zaman zaman istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık ama ligin finalini iyi yaptığımızı düşünüyorum. Artık önümüzdeki sezona hazırlanacağız. Gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan gidiyoruz. Bunun için de ayrıca mutluyuz” diye konuştu.

Manisa’nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine yardımda bulunacaklarını belirten Umut, “Soma’da kaybettiklerimizin ailelerine başsağlığı, hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet diliyoruz. Onların acısı, bizim acımızdır. Tabii ki ateş düştüğü yeri yakar. Biz aileleri kadar üzülemeyiz ama vicdanlı insanlarız. Biz de onların acısını paylaşıyoruz. İnşallah elimizden gelen yardımı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Umut Bulut, gelecek sezonla birlikte üç sezon üst üste UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynayacaklarını hatırlatarak, “Gereken tecrübeyi aldık. Gruptan çıkmayı alışkanlık haline getirdik. İnşallah önümüzdeki sezon da gruptan çıkarak, daha başarılı bir sezon geçiririz” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Umut Bulut’un sakatlığı nedeniyle dizinden küçük bir operasyon geçireceği bildirildi.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/05/17/umut-bu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın