Görüş Bildir
Haberler
Umut Bulut: "Babamın Yaşadığı Kötü Olay Bana Futbolu Unutturdu"

Umut Bulut: "Babamın Yaşadığı Kötü Olay Bana Futbolu Unutturdu"

Enver K.
25.03.2016 - 11:14

Galatasaraylı Umut Bulut, bugünkü antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına açık olarak yapılan antrenmanda Ankara'da yaşanan bombalı saldırıda babasını kaybeden Galatasaray'ın golcü yıldızı Umut Bulut, basın mensuplarının açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu, 'Yanımda olan devlet büyüklerim olsun, spor camiasından olsun, başkanımız, Galatasaray camiası, Fenerbahçe ve Beşiktaş camiası, arayan aramayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Gerçekten bu zor günümde benim yanımda oldular. Bilhassa ertelen Fenerbahçe maçı ve basket maçında taraftarlarımız bana pankart astı. Özellikle onlara da ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü zor dönemimde beni herkes aradı ve bana moral verdiler. Herkese minnettarım' dedi.

''Artık Milli takım olarak derece almamız lazım''

Türkiye'nin dün akşam İsveç'i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayla ilgili de görüşlerini açıklayan Bulut, milli takımı tebrik ederek, 'Artık milli takımımızın bu tip branşlarda Avrupa olsun dünya olsun oralara aralıksız katılıp derece alması lazım. Bunun da başlangıcını dün yaptılar. İnşallah bundan sonraki dönemde de benim için Avrupa Şampiyonası'na gitmek nasip kısmet olursa milli takım forması altında elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Ama ligde geriye kalan 9 haftamız var. Galatasaray takımı olarak biz en iyi şekilde, taraftarımıza ve camiamıza yakışır bir şekilde, duruşumuzla futbolumuzla en iyisini sahaya yansıtıp, en iyi yerde bitirmek istiyoruz' diye konuştu.

'Bizim takım olarak, camia olarak kenetlenmemiz lazım''

Basın mensuplarının bu sezon yaşadıkları teknik direktör değişikleriyle ilgili soruya ise tecrübeli oyuncu, şöyle cevap verdi: 

'Hocamız geleli bir hafta oldu. İkili ilişkileri çok iyi, bize de sıcak davrandı. Biliyorsunuz Hollanda'da çalıştı, büyük eğitim almış bir hoca. Bizim takımımıza Orhan hoca ile beraber çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu saatten sonra biz takım olarak, camia olarak kenetlenmemiz lazım. Çünkü camia olarak zor bir dönem geçiriyoruz. İnşallah taraftarımızla, camiamızla, futbolcu arkadaşlarımızla birleşip bu günleri aşacağımızı düşünüyorum.' 

''Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum''

Basın mensuplarının babasının hayatını kaybetmesinin ardından psikolojisi ile ilgili soruya ise Bulut, 'Psikolojik olarak zor dönemler geçiriyorum aslında kolay değil biliyorsunuz. Babamın yaşadığı kötü olay futbolu unutturdu. Acısını çok derinden yaşıyorum. Psikolojik olarak tabii ki bu olayı kaldırmak kolay değil. Ama sağ olsun takım arkadaşlarım olsun, camiamız olsun, sevenlerim olsun, hiç yalnız bırakmıyorlar. Bu süreyi de bu şekilde inşallah aşacağımı düşünüyorum' ifadelerini kullandı..

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
7
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın