Görüş Bildir
Haberler
Uluslararası El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı

Uluslararası El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı

Ulaş
13.04.2014 - 10:40
trthaberstatic.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Uluslararası El Sanatları Ve Hediyelik Eşya Fuarı

70 firmanın katıldığı Uluslararası El Sanatları Fuarı Kahramanmaraş’ta açıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, fuarın açılışında, kentin kültürel ve yöresel zenginliklerinin tanımında fuarların önemli olduğunu söyledi. Fuara, dünyanın farklı ülkelerinden faaliyet gösteren sektörlerin katıldığını dile getiren Erkoç, şunları kaydetti:

'Fuarın, bu sektörlerle uğraşan hemşehrilerimize bir yol haritası çizeceği inancındayız. Yeni dönemde de fuarcılık alanında büyük projeler olacak. Gıda ve dondurmacılık başta olmak üzere, tüm zenginliklerimizi dünyaya tanıtacağız. Biliyorsunuz, Kahramanmaraşımız çelik sektöründe, ayakkabıcılık sektöründe çok önemli noktada, kuyumculuk sektöründe zaten dünyada tanınan bir yerde. İnşallah tüm bu alanlarda Kahramanmaraşımızı dünyaya tanıtmak, Kahramanmaraşlı müteşebbislerin de dünyayı tanıması açısından yeni dönemde de bu tür organizasyonlar devam edecektir. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.'

Konuşmaların ardından, Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile katılımcılar, 7 ülkeden 70 firmanın yer aldığı fuardaki stantları gezdi.

20 Nisan'a kadar açık kalacak fuarda, hediyelik eşya, el yapımı halı, ceviz oyma, kuyumculuk ve gıda gibi ürünler hem sergileniyor hem de satışı yapılıyor.

Öte yandan Ankara yöresine ait bir müzikle müşterilerini karşılayan Senegalli bir kişi ise katılımcıların ilgi odağı oldu.

AA|trthaber

Kaynak: http://www.trthaber.com/haber/kultur-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0