Görüş Bildir
Haberler
Ujfalusi: "Artık Futbol Oynamak İnanılmaz Zor"

Ujfalusi: "Artık Futbol Oynamak İnanılmaz Zor"

Fatih
30.04.2015 - 20:07

Galatasaray'ın eski yıldızlarından Tomas Ujfalusi, Çek Cumhuriyeti'nde özel bir röportaj verdi. Futbolu bırakan Çek isim, geleceği ile ilgili konuştu ve G.Saray'da geçirdiği yılların da çok özel olduğunu söyledi.

Kariyerinde Atletico Madrid ve Galatasaray'ı ayrı bir yere koyduğunu belirten Ujfalusi, ' Kariyerimdeki en özel an, muhtemelen Atletico Madrid ile Süper Kupa'yı aldığımız andır. Her oyuncu kupa kazanmak için oynar ve Galatasaray ile İstanbul'da da başarılı oldum ' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Futbol Oynamak Çok Zor Benim İçin"

"Futbol Oynamak Çok Zor Benim İçin"

Dizinden geçirdiği sakatlığın ardından futbol oynamanın kendisini zorladığını kaydeden eski yıldız, ' Artık futbol oynamak inanılmaz zor benim için, ancak bazen deniyorum. Zamanım olduğunda, 3 haftada bir futbol oynuyorum.

Burada, Çek Cumhuriyeti'nde, daha fazla hokey oynayabilirim. Hokey benim iyi hissetmemi sağlıyor. Badminton, golf oynuyorum. Ancak futbol oynamak en kötüsü oluyor, zorlanıyorum' dedi.

'Artık Kızıma Zaman Ayırmak İstiyorum'

Çek Cumhuriyeti Federasyonu'nda görev almayı düşünüp düşünmediği sorulan eski Aslan, ' Federasyon başkanlığını düşünmüyorum. Eğer gerçekten bir talep olursa, olabilir. Ben gidip de, 'Hadi ben buradayım, başkan olayım' demeyeceğim.

Futbol hayatımı noktaladım ve yardıma hazırım. Her şeye açığım. Ama artık kızıma zaman ayırmak istiyorum. Hiç bir şey için 'olmaz' diyemem.

Futbol hala benim favori sporum, kariyerim sayesinde de birçok şeyi anladım. Çiftçiliğe dönmeyeceğim tabii ki, böyle bir şey olmaz' şeklinde cevap verdi.

"Baros'un Yerinde Olsaydım Aynı Şekilde Davranırdım"

"Baros'un Yerinde Olsaydım Aynı Şekilde Davranırdım"

'Baros'un Çek Cumhuriyeti'nde hakemler ve federasyon aleyhinde başlattığı ayaklanma için konuşan Tomas Ujfalusi, ' Ben de Baros gibiyim, protestoya açığım. İspanya'da iken, sezonda sadece şikayet ederek 12 sarı kart birden gördüm. Onun yerinde olsaydım, aynı şekilde davranırdım.

Hakemlerin hataları oldukça fazla. Tabii ki onlar da insan ve her insanın hata yapma lüksü vardır. Ancak bu onların işi ve bazı hatalar çok büyük sonuçlar doğurabiliyor' diye konuştu.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın