Görüş Bildir
Haberler
UEFA Açıkladı: 'Galatasaray-Chelsea Maçı Berabere Bitecek'

UEFA Açıkladı: 'Galatasaray-Chelsea Maçı Berabere Bitecek'

Batuhan
14.02.2014 - 13:41

UEFA Açıkladı: 'Galatasaray-Chelsea Maçı Berabere Bitecek'

UEFA’nın resmi sitesinde, Galatasaray-Chelsea maçının 1-1 biteceği öngörüldü

Şampiyonlar Ligi’nde 26 Şubat’ta oynanacak olan Galatasaray-Chelsea maçı için skor tahmininde bulunuldu. Özel bir şirketle ortak olarak Devler Arenası’nda oynanacak maçlar için tahminler yürütülen UEFA’nın resmi internet sitesinde İstanbul’daki karşılaşmanın 1-1 sona ereceği öngörüsünde bulunuldu.

UEFA’nın sitesi bu uygulamayı kullanarak maçların skorunu doğru tahmin eden okuyucularına sponsoru aracılığıyla hediyeler vaat ediyor. Her maç haftası öncesinde ise o maçlarla ilgili öncelikle kendi tahminlerini ortaya koyuyor. Takımların Şampiyonlar Ligi’nde daha önceki maçlarından topladığı veriler ışığında karşılaşacak takımları kıyaslayan sistem buna göre o maçın hangi skorla biteceğini belirliyor.

Galatasaray-Chelsea karşılaşması için de UEFA’nın ‘Tüyocu’ ismi verilen kahini görüş belirtti ve maçın 1-1 biteceğini öne sürdü. Yapılan yorumda Galatasaray’ın içi sahadaki gücü göz önünde bulundurulurken, Chelsea’nin de formda olduğu belirtildi. Ev sahibi ekipte Drogba’nın kilit isim olacağına vurgu yapılırken, Londra temsilcisinin golünü Hazard’ın atmasının sürpriz olmayacağı ifade edildi.

Skorer

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/-galata...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın