Görüş Bildir
Haberler
Ucuz Tatil Yapmanın Enterasan Yolları

Ucuz Tatil Yapmanın Enterasan Yolları

Tahir Dinç
21.08.2015 - 21:33

Tatilini İnternetten Bul

Otele Kapıda Fiyat Sorma

Herşey tamam, atla arabaya buluruz bir otel. Bulamadınız maalesef, 5 yıldızlı bir otelde yapacağınız tatil fiyatına pansiyondasınız. Bu sebeple otelinizi ayarlayın ve ardından tatile geçin.

Erken Rezervasyon Dönemini Kaçırmayın

Erken rezervasyon dönemleri olan ilkbahar ayları kaçırmamanız gereken bir dönemdir. En uygun otel fiyatlarını bu dönemlerde bulabilirsiniz. Erken rezervasyonun en uygun fiyatlı dönemi ise yine ilk dönemleridir. İlk günlerini kaçırmayın.

İnternet'ten Araştırma Yapın

Otel fiyatını ilk 3 sayfada çıkan acentalar arasında karşılaştırın. Fakat az biraz daha ucuza gideceğim diyerek işi tehlikeye atmayın. Düzgün acentalarla tatile gitmek daha mantıklı.

Herşey Dahil Otellere Gidin

Birim maaliyette yarım pansiyon oteller daha mantıklı gibi durabilir fakat 'herşey dahil oteller' çok daha maddi noktada karlıdır. Bir de daha keyifli bir tatil sunmaları cabası. Tatil.name.tr sitesi neden tatil köyü yazısında bu konuya çok güzel bir açıklama getirmiş.

Tatil Dönemleri Dolmayan Otelleri Yakalayın

Bu biraz zahmetli ve tehlikeli. Tam doluluk oranını yakalayamayan oteller sezonun içerisinde indirim üzerine indirim yaparlar. Bu otelleri yakalamak çok önemli. Twitter üzerinde yüzlerce oteli tarayıp uygun oteli paylaşan Ucuz Tatil sayfasını da takip edebilirsiniz. 40 TL'ye herşey dahil tatil yapabileceğiniz otelleri bile bu twitter sayfasından yakalayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın