Görüş Bildir
Haberler
Uçuş Görevlisi Küvette Ölü Bulunmuştu: Korkunç Toplu Tecavüz İddiası

Uçuş Görevlisi Küvette Ölü Bulunmuştu: Korkunç Toplu Tecavüz İddiası

Filipinler'de 23 yaşındaki hostes Christina Angelica Dacera, banyo küvetinde ölü bulunmuştu. Arkadaşlarıyla yılbaşı gecesi kutlama yapmak üzere gittiği otel odasında ölü bulunan hostes ile ilgili kan donduran bir detay ortaya çıktı. Küvette ölü bulunan hostesin ardından 11 kişiye cinsel istismar ve cinayet suçlaması yöneltildi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oda arkadaşı Dacera'yı küvette görünce, uyuyakaldığını sandı

Oda arkadaşı Dacera'yı küvette görünce, uyuyakaldığını sandı

Filipinler'in Makati şehrinde meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla yılbaşı gecesi kutlama yapmak üzere kentteki City Garden Oteli'ne gelen 23 yaşındaki Christine Angelica Dacera adlı hostes, küvette ölü bulundu.

Dacera'nın iş arkadaşı Rommel Galida, sabah 10 civarında uyandı ve onu küvette gördü. Uyuyakaldığını düşünen Galida, Dacera'nın üzerini battaniyeyle örterek uyumaya devam etti.

Galida birkaç saat sonra uyandığında, Dacera'yı yine küvette bilinci kapalı şekilde buldu ve teninin maviye dönmeye başladığını gördü. Otel odasına gelen sağlık çalışanları, Dacera'nın yaşamını yitirdiğini belirtti.

Cinsel istismar iddiasıyla 11 kişi gözaltına alındı

Cinsel istismar iddiasıyla 11 kişi gözaltına alındı

Genç hostesin ölümü üzerine başlatılan soruşturmada, genç kadının bacaklarında morluk ve kesiklerin olduğu ortaya çıktı. Öte yandan vücudunda cinsel istismara uğradığına dair bazı göstergelerin olduğu belirtildi. Yerel medya, otelde yan odada bulunan 11 kişinin gözaltına alındığını, cinayet ve cinsel istismarla suçlandıklarını duyurdu.

Otopsinin ardından soruşturmanın yönü netlik kazanacak

Otopsinin ardından soruşturmanın yönü netlik kazanacak

Makati Emniyet Teşkilatı Harold Depositar, suçlamaların şu an için geçici olduğunu, otopsi ve toksikoloji raporlarını beklendiklerini vurguladı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alparslan Estergon

Küvette uyuyakaldığını düşünerek üstüne battaniye örtmüş ? Wtf ???

Rifat Remzi Demirel

Haberde yazmasa TR'de olmus diyecegim.. Stiller benziyor..

bangkok manila arasi pal expresste calisiyordu gormustum bir kere kendilerini baya enerjik biriydi diyebilirim ya da isi geregi oyledir bilemem yazik olmus