Görüş Bildir
Haberler
ÜCRETSİZ DEPOLAMA ALANI SUNAN SİTELER-Box, Google Drive, SkyDrive, İcloud Drive, Yandex Disk, Wuala, Dropbox, ADrive, Sugarsync ve diğerleri.

ÜCRETSİZ DEPOLAMA ALANI SUNAN SİTELER-Box, Google Drive, SkyDrive, İcloud Drive, Yandex Disk, Wuala, Dropbox, ADrive, Sugarsync ve diğerleri.

ÜCRETSİZ DEPOLAMA ALANI SUNAN SİTELER.

Box, Google Drive, SkyDrive, İcloud Drive, Yandex Disk, Wuala, Dropbox, ADrive, Sugarsync ve diğerleri.

Yukarıda sıralaması yaptığımız dokuz tane firmanın sunduğu ücretsiz depolama alanı toplamı yaklaşık olarak 109 GB’ı buluyor. Ücretsiz olarak kullanıma sunulun bu alanlar tamamen kullanıcının kendi istediği gibi dizayn edilmesi için kullanıma sunulmuştur. Kullanıcı istediği veriyi buraya kayıt edebilir. Silebilir, İnternet'ten direk olarak bu alana dosya, müzik veya fotoğraf indirme işlemi yapabilir. Ayrıca farklı bilgisayarlardan kendi hesaplarını açıp verilerine rahatlıkla ulaşabilme imkanına sahip oluyorlar.

Kaynak: http://internettenkazansam.blogspot.c...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Google Drive Nasıl Kullanır ?

1. Google Drive Nasıl Kullanır ?

İnternet deyince aklımıza gelen ilk firma olan google ücretsiz depolama alanı sağlamada da diğer firmalardan bir adım önde diye düşünüyoruz.

Google Drive Nasıl Kullanır ?

Öncelikle bir Google hesabınızın olması gerekiyor. Google kullanıcılarına sağladığı en önemli avantajlar bir tanesi tüm Google servislerini aynı hesap üzerinden kullanabilmeniz. Yani mevcut bir Google hesabınız varsa (gmail) Google drive sersine buradan ulaşabilirsiniz. Google Drive’i bilgisayarınıza indirebilir. Harici bir hard disk gibi kullanabilirsiniz. Google Drive kullanıcılarına15 GB’lık ücretsiz kullanım alanı sunmakta.

2. Yandex Disk Nasıl Kullanılır.

2. Yandex Disk Nasıl Kullanılır.

İkinci olarak bu alanda en adından en çok ses getiren firma Yandex Ücretsiz Depolama alanı servisi olan“Yandex Disk.”

Yandex Disk Nasıl Kullanılır.

Kullanıcılarına 10 Gb’lık bir kullanım alanı sunan Yandex Disk davet ettiğiniz her arkadaş başına da 1 GB’lık alan veriyor. Ayrıca Yandex Disk’ten ücretli depolama alanı da satın alabiliyorsunuz. Google Drive’da olduğu gibi bilgisayarınıza indirip harici bir disk gibi kullanabiliyorsunuz. Cep telefonunuzdan, tabletinizden Yandex Disk hesabınızı açıp cep telefonundaki verilerinizi buraya aktarabiliyorsunuz. Buradan direk olarak sosyal paylaşım sitelerinde paylaşımda bulunabiliyorsunuz. Yine sosyal ağlardaki verileriniz burada indirebiliyorsunuz. İstediğiniz bir dosyayı, resmi veya herhangi bir veriyi tüm kullanıcıların kullanıma açabiliyor veya kullanıcıların açık olarak sağladığı tüm dosya paylaşımlarına erişebiliyorsunuz ki bu bizce Yandex Disk’i tercih etmek için en önemli sebeplerin başında.

3. SkyDrive (OneDrive) Nasıl Kullanılır.

3. SkyDrive  (OneDrive) Nasıl Kullanılır.

Son olarak’ta Microsoft’un kullanıcılara sunmuş olduğu SkyDrive’dan bahsedelim. Diğer rakipleri gibi hemen hemen aynı özelliktedir.

SkyDrive (OneDrive) Nasıl Kullanılır. 

Windows Live sunucularında dosyalarınızı, fotoğraflarınızı depolayın, düzenleyin, karşıdan yükleyin ve İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan bunlara erişin. Oluşturduğunuz fotoğrafları ve dosyaları arkadaşlarınızla paylaşın, belgeler üzerinde birlikte çalışın ve Windows Live ağındaki herkese oluşturduğunuz fotoğrafları ve dosyaları gösterin. Microsoft bulut depolama hizmeti OneDrive'ın ücretsiz depolama alanı 15GB'tır. Microsoft 'un bulut hizmeti olan OneDrive ye Outlook.com yani eski ismiyle hotmail hesabınız üzerinden giriş yapabilirsiniz.

4. Diğer Ücretsiz Depolama Alanları Sunan Siteler ve Kapasiteleri ;

4. Diğer Ücretsiz Depolama Alanları Sunan Siteler ve Kapasiteleri ;

Sugarsync                                        : 5 GB __kapasite vermektedir.

Amazon Cloud Drive                       : 5 GB __kapasite vermektedir

Apple Cloud nedir                           : 5 GB __kapasite vermektedir

Box depolama nedir                        : 10 GB __kapasite vermektedir

Opendrive depolama servisi         : 5 GB depolama alanı sunuyor. Bu dosya transferi, günlük 1 GB bant genişliği ile sınırlı

Teamdrive depolama servisi          :2 GB ücretsiz depolama alanı sunuyor. Referansınız ile üye olanlar ile kişi başına 250 MB alan, en fazla toplamda 8 GB alan sunuyor.

Asus Webstorage depolama Ser.  :2 GB ücretsiz depolama alanı sunuyor.

Cx.Com depolama servisi              : 10 GB ücretsiz depolama alanı sunuyor.

Oxygen Cloud depolama servisi   : 5 GB ücretsiz depolama alanı sunuyor.

Netdisk depolama servisi           :  TTNET'in bir hizmeti olan servis 20 GBücretsiz alan veriyor.

Ubuntu One depolama servisi       : 5 GB ücretsiz alan veriyor. Referans sistemi ile üye yaptığınız her kişi için 500 MB alan veriyor.

Idrive depolama servisi                   : 5 GB ücretsiz alan veriyor. Referans sistemi ile üye yaptığınız her kişi için 1 GB alan veriyor.

Haberin devamı ve daha fazla ayrıntı için : BEDAVA DEPOLAMA ALANI SUNAN SİTELER. ~ İNTERNET'TEN PARA KAZANMA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın