Görüş Bildir
Haberler
Üç Kez Negatif, İki Kez Pozitif Çıkan Koronavirüs Testi Psikolojisini Bozdu

Üç Kez Negatif, İki Kez Pozitif Çıkan Koronavirüs Testi Psikolojisini Bozdu

Koronavirüs testi 3 kez negatif, 2 kez pozitif çıkan Kadir Barış, psikolojisinin bozulduğunu, iki kez intihar etmeyi düşündüğünü söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhuriyet'ten Mehmet İnmez'in aktardığına göre İzmir’de yaşayan 34 yaşındaki Kadir Barış, halsizlik ve baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede koronavirüs testi yaptırdı.

Testi negatif çıkan Barış, her geçen gün şikayetleri artınca bir kez daha hastaneye başvurdu. Testi yeniden negatif çıkan Barış’ın üçüncü testi bu kez pozitife döndü. 10 gün karantinada kalan Barış’a bu sürenin sonunda yapılan test ise negatif oldu.

İyileştiğini sandığı anda ağrıları artan ve tekrar test yaptıran Barış’ın test sonucu bu kez de pozitif çıktı ve tomografi çekildiğinde ciğerlerinde yüzde 90 oranında zatürree tespit edildi.

"Allah’a ‘canımı al’ diye yalvardım"

"Allah’a ‘canımı al’ diye yalvardım"

Yaşadıklarını anlatan Barış, 'Evdeki süreçte ağrıdan duramadım. Psikolojim bozuldu. 2 kez intihar etmeyi düşündüm. Allah’a ‘canımı al’ diye yalvardım. Birisi etlerimi çekiyor gibiydi. Öksürmekten artık ağzımdan kan geliyordu. Bu virüs bitmeden evden çok çıkmayı da düşünmüyorum” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
19
3
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
18 til i die

Nerede “korona yalan bea, büyük oyunu gorün, eve tıkmak istiyorlar bizi” diyenler?

Art Ankara

Gelirler birazdan Instagram onlarla dolu.

Tek Ton

pcr testini bulan adam bile bu test coronada işe yaramaz diyor daha nice kaç tane yalancı pozitifler varr.. şşş sessiz uyuyanlar var!!

ortalık karışık

aslında var olan ama bılınmeyen akıl hastalığnı tetiklediğini diyen tanıdıklarım var bilemiyorum nasıl bir bela ile uğrasıyoruz yaw