Görüş Bildir
Haberler
Üç Beş Kuruş Toplayıp Balayına Gidebilmek İçin Memintolarını Avuçlatan Gelin

etiket Üç Beş Kuruş Toplayıp Balayına Gidebilmek İçin Memintolarını Avuçlatan Gelin

Çin'den gelen bir video tüm dünyayı adeta sallamış durumda. Görenin duyanın izleyenin ağzını açık bırakan video 'olmaz olsun böyle adet' dedirten cinsten. Biz de durur muyuz? Hemen siz değerli okuyucularımızla paylaşalım ki hiçbir şeyden kusur kalmayın istedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Videonun olayı kısaca şöyle...

Olay bir düğünde geçiyor. Baş kahramanımız ise gelin. Yan rollerde düğüne davetli olan hısım akraba mevcut.

Sırayla değil parayla!

Parayı bastıran gelin hanımın memintolarını avuçlama hakkına sahip oluyor. Çok veren çok az veren ise tadımlık avuçlayıp yerini arkadan gelip gelin hanıma para vermek isteyenlere bırakıyor. Gelin hanım ise sağlam para verenlere sadece avuçlatmakla kalmayıp insanların suratlarını memişlerinin arasına bastırmak suretiyle of dağlar of!

Peki ne için?

Tabii ki anladığınız üzere tek dert para. Düğünden sonra güzelce bir balayına çıkmak için para gerekiyor. Kapitalist dünya işte. Bizi kulu köpeği yapmış durumda. Gelin hanım da iyi bir balayı geçirmek için memintoları elletip paraları cukkalamakta bir beis görmemiş anlaşılan.

Böyle adet olmaz olsun!

Bu aslında ilk defa yaşanan bir olay değil. Normalde bir Çin adeti. Yani Çin'deki birçok düğünde bu ve buna benzer sahnelerle karşılaşmanız oldukça normal. Doğru kelimelerle doğru aramayı yaparsanız eğer internette bol bol Çin'deki düğünler esnasında çekilmiş bu tarz görüntülere ulaşabilirsiniz.

Kurcalanınca bozulmuyor mu?

Bu kadar çok kurcalanan bütün düğün boyunca ellenen memelerde şekil bozuklukları olmuyor mu peki? Caanım memişler sarkmıyor mu? İşte 'hesaplayan adamlar' gibi bizim de aklımıza gelen soru bu oldu doğal olarak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki neden diğerleri değil de bu video viral oldu?

Çünkü diğer videoları izlerseniz göreceksiniz ki Çinli gelinler aslında bu durumdan pek hoşnut değil. Çok da normal. Tanımadığınız ya da uzun yıllardır görmediğiniz kişiler gelip düğününüzde memelerinizi elliyor. Gerçekten sinir bozucu olsa gerek. Hatta bazı videolarda ehlileşmemiş bir hayvandan farkı olmayan erkekler olayı geleneksel bir eğlenceden başka bir boyuta taşıyıp gelinleri taciz etmeye başlıyorlar. Bu videoda ise gelin hanım diğer gelinler gibi değil. Gayet istekli görünüyor.

Bir an bizde böyle bir adetin olduğunu hayal edin!

İlk aklınıza gelenin 'orayı yıkarlar' olduğuna eminiz. Evet kesinlikle orayı yıkarlar. Şükürler olsun ki normal normal düğün yapan bir milletiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3277
1832
1033
472
215
208
137
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

kanli carsafini balkona asan, gerdege girecek erkege dayak atip sonrada kapi onunde icerden gelen sesleri dinleyen, gelinin beline ''kizoglan kiz'' sacmaligi... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Editör yeni şafak tan geldi galiba? Striptiz klubu olduğu kabak gibi belli. Ne düğünü ne damadı anlamadım. Böyle salak salak içerikler dolmaya başladı bu site

TC Kartal Oguz

arkadaşlar bu bir striptiz kulübü konsepti..herşeye direk inanıyor, körü körüne yorumluyoruz malesef..

Asabi Kedi

sen diyene kadar bende fark edemedim.