Görüş Bildir
Haberler
U2'nin Solisti Bono'dan 'IŞİD'i Bitirecek' Plan: 'Onlara Gülün'

U2'nin Solisti Bono'dan 'IŞİD'i Bitirecek' Plan: 'Onlara Gülün'

Emre Ordu
13.04.2016 - 20:46 Son Güncelleme: 14.04.2016 - 08:34

İrlandalı dünyaca ünlü müzik grubu U2'nin solisti Bono, Amerikan Senatosu'nda katıldığı Ortadoğu'da aşırılıkla mücadele konulu bir toplantıda getirdiği öneriyle herkesi güldürdü. Bono, IŞİD'e karşı mücadelede en etkili silahın komedi olduğunu iddia ederek, 'Şiddet kullanırsanız onların dilini konuşmuş olursunuz, ama kaz gibi yürüdüklerinde onlara gülerseniz bu onların gücünü alır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD Senatosu Tahsisat Komitesi’nin Ortadoğu’da aşırıcılıkla mücadele konulu toplantısına katılan Bono, IŞİD’in şiddet videolarıyla bir tür ‘şov dünyası’ işi yaptığını belirterek IŞİD’e karşı en büyük silahın komedi olduğunu söyledi.

Bono'nun, getirdiği öneriyle herkesi güldürdüğü konuşması

Salondakilerin gülmesi üzerine “Gülmeyin, bence komedi gerçekten kullanılabilir” diyen Bono, şiddet kullanan insanlara gülmenin şiddeti yenilgiye uğratacağını ifade ederek önerilerini şu şekilde sürdürdü:

'Gülün' önerisiyle güldürdü

“Adolf Hitler’in Almanya’dan attığı ilk insanlar Dadaistler ve sürrealistlerdi. Şiddetti kullanırsanız onların dilini konuşursunuz. Ama kaz gibi yürüdüklerini gördüğünüzde onlara gülebilirsiniz, bu onların gücünü alır. Bunun için Senato’ya Amy Schumer, Chris Rock ve Sasha Baron Cohen’i öneriyorum.”

Sputnik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
49
47
7
5
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dodo23

Gülerek terör çözülseydi, Davutoğlu çözerdi...

Mehmet Cepik

Bence bunu rakka'ya parasütle atsinlar, orada güle güle bütün isid pisliklerini imha etsin....

ynsemrebagiban

Onlar maalesef filmlerde olur.Terör örgütlerinin anladığı dil açıktır.Tüm dünya kendi çıkarlarını düşünmeden tüm terör örgütlerine kan kusturursa onlar insan... Devamını Gör