Görüş Bildir
Haberler
Twitter, Zaman Tünelinde Kişiye Özel Özetleri Göstermeye Başlıyor

Twitter, Zaman Tünelinde Kişiye Özel Özetleri Göstermeye Başlıyor

ATKN
22.01.2015 - 10:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter, “siz burada yokken” (while you were away) özelliğini resmen devreye alıyor.

Özellik, Twitter kullanıcılarının hesaplarına giriş yapmadıkları süre içinde takip ettikleri hesaplardan kaçırmış olabilecekleri bazı önemli tweet’lerin özetini görmelerini sağlıyor ve Twitter’ın açıklamasına göre, bugünden itibaren iOS uygulamasından görülebiliyor. “Siz burada yokken” özetlerinin kısa süre içinde Android ve web’e getirilmesi planlanıyor.

Beklendiği gibi, Twitter’dan uzak kaldığınız süre içindeki  “top” tweet’leri zaman akışınızın tepesine taşıyan olan özellikle Twitter, zaman akışının kronolojik  olarak düzenlenme sırasını da bozmuş oluyor. Bu elbette radikal bir adım ancak Twitter’da iki günde bir milyar tweet’in atıldığını düşündüğünüzde gerekli olduğunu söyleyebiliriz.

Zira Twitter açıklamasında da uygulamanın önceliklerinden birinin  gerçek zamanlılık olduğu belirtiliyor. Twitter, “ana sayfa zaman tünelinde yapılan bir kaç yenilikle Twitter’ın gerçek zamanlı doğasını bozmadan” kullanıcıların dünyada olup bitenden haberdar olmasını sağlamayı istediğini söylüyor.

Özellik, bir süredir başta Amerika olmak üzere farklı Twitter kullanıcılarına açılmaya başlamıştı ancak Twitter tarafından bugüne kadar resmi bir açıklama gelmemişti.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2015/01/21/twitte...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0