Görüş Bildir
Haberler
Twitter Yeni Özelliği 'Fave People'ı Test Ediyor

Twitter Yeni Özelliği 'Fave People'ı Test Ediyor

Batuhan
18.03.2014 - 11:19

Twitter Yeni Özelliği 'Fave People'ı Test Ediyor

Daha önce Mashable’a web tasarımının olası yeni tasarımına ilişkin görüntüler sızdıran Twitter’ın mobilde devreye alabileceği yeni özelliğini de TechCrunch yayımladı. Halka açıldıktan sonra belirli aralıklarla gündeme gelen bu haber çalışmaları, nihayetinde yeni bir özellik devreye almasa da Twitter’ın gündemden düşmemesini sağlıyor.

Tasarımın yenilenmesi henüz uzak bir ihtimal olarak görünse de Fave People özelliğinin eklenmesi daha yakın görünüyor. Kullanıcı özellikle takip etmek istediği kişileri belirleyip Fave People olarak belirledikten sonra haber akışını çeşitlendirmiş oluyor. Twitter için yabancı olmayan özellik aslında Twitter Listeleri‘nin daha sadeleştirilmiş hali.Twitter’ın yeni mobil özelliğinin şimdiden kullanışlı olacağını söylemek mümkün, ama isim konusunda karışıklık çıkabilir. Halihazırda tweet’lerde favoriye alma özelliği varken kişileri de favoriye almak kullanıcı deneyimini zorlaştırabilir mi sorusu akla geliyor. Twitter’ın Android uygulamasında görülen ve ekran görüntüleri paylaşılan yeni özelliğinin genel kullanıma ne zaman açılacağı konusunda bir açıklama bulunmadığını da belirtelim.

Twitter’ın mobil uygulamalarında var olan, haber akışının kaydırılmasıyla ortaya çıkan Keşfet ve Aktiviteler’in bulunduğu yere konumlandırılan Fave People özelliği haber akışında gözden kaçan tweet’lerin daha rahat takip edilmesinin önünü açmış oluyor. Kullanıcıya sağladığı bu yararla birlikte Twitter’ın kaydırma özelliğinin daha aktif kullanılmasının yolunu da açıyor.

webrazzi

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/03/18/tw...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0