Görüş Bildir
Haberler
Twitter, Geliştirici Etkinlik Programını ve Girişim Yarışması Hatch'i Duyurdu

Twitter, Geliştirici Etkinlik Programını ve Girişim Yarışması Hatch'i Duyurdu

ATKN
15.01.2015 - 15:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter, 2014 sonunda ilk kez düzenlediği geliştirici konferansında yeni mobil uygulama geliştirme takımı Fabric’i tanıtmıştı ve yaygınlaştırmak için yeni adımlar atıyor.

ABD’li şirket 2015 yılı boyunca dünyanın farklı şehirlerinde Fabric odaklı etkinlikler için bir takvim açıkladı. Bu etkinliklerin yanında ilk kez düzenleyeceği girişimci yarışmasının haberini de verdi.

Fabric’i dünyaya yayacak

Modüler mobil uygulamalar geliştirmeyi kolaylaştıran Fabric’i tanıtmayı planlayan etkinlikler Twitter’ın teknik ekibini geliştiricilerle buluşturmayı planlıyor. 22 Ocak’ta Los Angeles’ta başlayacak etkinlikler Amerika kıtasının dışına uzanarak Avrupa’da Berlin’e ve Londra’e uzanacak. Asya’da da Şangay, Tokyo ve Seul gibi önemli şehirlere uğrayacak.

TwitterDrive: Twitter ekibi otobüste

Twitter, klasik konferans tipi etkinliklerin yanında geliştiricilerin dikkatini çekecek TwitterDrive yolculuğunu tekrarlayacak. Sadece ABD’deki geliştiricileri hedefleyen bu organizasyon, otobüsle seyahat eden Twitter ekibinin geliştiricilerle çeşitli pratikler yapması için farklı bir imkan sunacak.

Hatch: Twitter’ın yeni girişimcilik yarışması

Twitter’ın Fabric etkinliklerinden birini İstanbul’da yapması küçük bir ihtimal ama Twitter’ın teknik ekibiyle görüşmek için tek şansınız bu değil.

Eğer, Fabric ve Twitter mobil SDK kullanarak geliştirilen inovatif uygulamanız varsa Twitter’ın ilk kez düzenlediği girişim yarışması Hatch‘e katılmanız mümkün. Birinciye 25 bin dolar nakit para ödülü kazandıracak yarışmanın kazanını bir Twitter yöneticisiyle mentor oturumu yapmanın yanında Twitter’ın 2015 etkinliklerine de ücretsiz olarak katılabilecek.

Başvurular 5 Haziran’a kadar devam ediyor. Detaylar için hatch.io adresini ziyaret edebilirsiniz.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2015/01/15/twitte...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0