Görüş Bildir
Haberler
Twitter'dan Yaratıcılık Konulu Belgesel: Project #Live

Twitter'dan Yaratıcılık Konulu Belgesel: Project #Live

Onedio Medya
07.06.2014 - 11:55 Son Güncelleme: 07.06.2014 - 12:23

Twitter, başrollerinde Patrick Stewart, Aaron Paul ve Al Roker’ın oynadığı kendisi hakkında bir belgeseli bu yılki Cannes Lions festivali için hazırlıyor. Project #Live adındaki belgeselin teması da canlı yayın. Belgesel, Twitter ile birlikte gelişmeleri olduğu anda, olduğu yerden yayınlamanın mümkün hale gelmesi yaratıcı süreçleri de etkilediği gerçeğinden yola çıkıyor.

Project #Live’ın arkasındaki fikir de, canlı hikaye anlatımının yalnızca az sayıda kişiye özgü bir yetenek olmadığı. Belgeselin sinopsisinde de vurgulanan fikir, herkesin yaratıcı olabileceği, herkesin kendi medya şirketi gibi davranabileceği ya da herkesin hikayelere katılabileceği mesajını iletmeyi amaçlıyor. Henüz tamamlanmamış olan 30 dakikalık bu belgeselden kesitlerin Cannes Lions 2014 reklam festivalinde gösterilmesi planlanıyor.

Twitter küresel marke stratejisinden sorumlu Başkan Yardımcısı Joel Lunefield Mashable’a verdiği yorumda, belgeselin yaratıcı süreçlerin eskisine göre hızlandığı ve daha açık hale geldiği mesajını verdiğini söylüyor.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2014/06/07/twitte...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter Documentary: Project #LIVE (trailer)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın