Görüş Bildir
Haberler
Twitter'a İki Yeni Bomba Özellik

Twitter'a İki Yeni Bomba Özellik

Batuhan
27.03.2014 - 10:11 Son Güncelleme: 27.03.2014 - 11:36

Twitter'a Yeni Özellikler Geldi

Twitter'da son güncellemenin ardından artık fotoğrafta bulunan kişiler etiketlenebiliyor, tek bir mesaja da 4 fotoğraf yüklenebiliyor.

Türkiye'de 20 Mart tarihinden bu yana erişimi engellenen sosyal paylaşım sitesi Twitter'a yeni özellikler geldi. Artık eklenen fotoğraflardaki kişiler etiketlenecek. Tek bir fotoğrafta 10 kişiye kadar etiketleme imkanı sunan Twitter, bu sayede Facebook benzeri bir özelliğe kavuşuyor.

Yeni eklenen bir diğer fonksiyon ise mesajlara birden fazla fotoğraf ekleyebilme. Bugüne kadar her bir mesaj için sadece bir fotoğraf eklenebiliyordu. Yeni özellik ise aynı mesaja 4 fotoğraf ekleme imkanı sunuyor. Eklenen fotoğraflar kolaj şeklinde görünüyor ve tıklandığında tek tek görüntülenebiliyor.

Etiketleme mantığı aynen Facebook'taki gibi işliyor: Etiketlenen kişiye bir uyarı mesajı geliyor ve bu kişi isterse etiketini silebiliyor ya da değiştirebiliyor. Ayrıca kişiler etiketleme ile ilgili ayarlara Android ya da iOS'taki Twitter uygulamasının Ayarlar seçeğinden ulaşabiliyor.

Kaynak: Twitter

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/twi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0