Görüş Bildir
Haberler
Twitter'a Otomatik Video Oynatma Özelliği!

Twitter'a Otomatik Video Oynatma Özelliği!

Batuhan
24.03.2015 - 10:25

Mikroblog sitesi Twitter her geçen gün büyüyor. Bu doğrultuda gerek web tasarımını gerekse mobil tasarımı zenginleştirecek müdahaleler şirket tarafından yapılıyor. Gelmekte olan yeniliklerden biri de, akış ekranında paylaşılan videoların otomatik olarak oynatılması olabilir.

Özellikle reklam verenlerin işine yarayacak ve Twitter 'ın reklam gelirlerini artıracağı düşünülen bu yöntemin Birleşik Devletler 'de denenmeye başlandığı ortaya çıktı. PC World sitesinin haberine göre, ABD'de düşük bir yüzdeye sahip olsa da iOS cihazlarında Twitter uygulamasını kullanan kişiler yeni sistemi görmeye başladı.

Testlerde tüm Twitter kullanıcılarının sadece yüzde 2 'sinin yeni sistemi gördiği belirtiliyor. Kamuya açık testlerin ne zaman sona ereceği ve otomatik video oynatımının Twitter 'da yaygın olarak kullanılmaya başlanacağı bilinmiyor. Otomatik video oynatımı kullanıcıların daha fazla dikkatini çekmesi nedeniyle reklam verenler tarafından daha çok ilgi görüyor. Benzeri bir sistemi 2013 yılında Facebook kullanıma sunmuş ve Zaman Tüneli 'ndeki videoların otomatik oynatımını getirmişti.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/twittera-otoma...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0