Görüş Bildir
Haberler
Tuvana Türkay'ın Derin Yırtmaçlı Elbisesiyle Londra Alev Aldı!

Tuvana Türkay'ın Derin Yırtmaçlı Elbisesiyle Londra Alev Aldı!

Son olarak Kağıt Ev, dizisinde izlediğimiz Tuvana Türkay, Londra Sokakları'nda güzelliğini yayıyor. Oyunculuğunun yanı sıra, şarkıcı kimliğiyle de yakın zamanda ön plana çıkan Türkay'ı son olarak Kağıt Ev dizisindeki 'Azra' rolüyle izlemiştik. Şimdilerde Londra'da uzun soluklu bir tatil yapan 31 yaşındaki Türkay, uzun yırtmaçlı elbisesiyle paylaştığı fotoğrafla Instagram'daki 2,7M takipçisine yürek hoplattı. İşte o fotoğraf...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir dönem burun estetiğiyle gündeme gelen Tuvana Türkay'ı en son 'Kağıt Ev' dizisindeki Azra rolünde izlemiştik. Tuvana'nın güzelliğinin yanı sıra skandal açıklamaları da, Instagram'daki cesur paylaşımları da oldukça popüler.

İşte Olay Olan O Fotoğraf...

İşte Olay Olan O Fotoğraf...

2.7M Instagram takipçisiyle Londra tatilinden derin yırtmaçlı elbisesiyle fotoğrafını paylaşan Türkay, anında binlerce yorum ve beğeni aldı.

31 yaşındaki Tuvana Türkay, güzelliğinin yanı sıra sesiyle de ön planda. Şarkıcılık kariyerini de inşaa etmeye başlayan Tuvana Türkay'ın 'Ah Aşk' adında bir single'ı da var.

Tuvana Türkay Kimdir?

Tuvana Türkay Kimdir?

1990 yılında İstanbul'da doğan Tuvana Türkay, önce İstanbul Güneş Kolejini bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünde devam etti. 2009'da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakterini, 2011-2012 yıllarında ise Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterini canlandırdı.

2014-2015 yılında Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakterini canlandırdı. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirdi. Daha sonra Mustafa Ceceli aranjörlüğünde 'Tuana' şarkısını cover'ladı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
4
4
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın