Görüş Bildir
Haberler
Tuvana Türkay'dan İddialı Poz! Türkiye'yi Terk Ediyor!

Tuvana Türkay'dan İddialı Poz! Türkiye'yi Terk Ediyor!

Son dönemde konu olduğu estetik haberlerine isyan eden ve kurduğu oyunculuk okulu nedeniyle 15 Temmuz'dan itibaren Londra'da yaşamaya başlayacak olan ünlü oyuncu Tuvana Türkay, yaz aylarına hızlı girdi. Tatilin doyasıya tadını çıkaran ünlü isimlerden bikinili paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Fethiye'de tatil yapan ünlü oyuncu Tuvana Türkay'dan iddialı bir poz geldi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayranlarının Beğenisini Topladı

Hayranlarının Beğenisini Topladı

Son olarak Fethiye'de tatil yapan ünlü oyuncu Tuvana Türkay'dan mavi bikinili poz geldi. Oldukça iddialı bir bikini giyen Türkay'ın fotoğrafı, hayranlarından tam not aldı. Güzel oyuncunun fotoğrafı hemen denizden çıktıktan sonra çektirmesi de gözlerden kaçmadı.

15 Temmuz’da Türkiye’den Gidiyor

15 Temmuz’da Türkiye’den Gidiyor

Bu arada estetik iddialarını her seferinde yalanlayan Türkay, burnu haricinde hiçbir yerinde estetik olmadığını söylemişti. Güzel oyuncunun bu paylaşımı, adeta estetik iddialarına son noktayı koyar nitelikte.

Güzel oyuncu, 15 Temmuz’dan itibaren Londra‘da yaşamaya başlayacak. İngiltere‘de bir oyunculuk okulu açan Türkay, pandemi sebebiyle okulda etkinlik gösteremiyordu. Salgındsa vaka sayılarının azalma göstermeye başlamasıyla birlikte oyunculuk okulunu yeniden açacak olan Türkay, gençlere eğitim vermeye devam edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın