Görüş Bildir
Haberler
TV
Tutkunu Olduğumuz Dizilerin Yeni Sezonları Ne Zaman Başlıyor?

Tutkunu Olduğumuz Dizilerin Yeni Sezonları Ne Zaman Başlıyor?

Türk televizyonlarında her sene onlarca dizi başlar ancak gel gelelim çok azı gönlümüzde taht kurar ve uzun süre devam eder. Biz de sizler için, reyting rekorları kıran bu dizilerin yeni sezonlarının ne zaman başlayacağını derledik. Bakalım hangi dizi ne zaman başlıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beni Affet

Beni Affet

Star Tv'de yayınlanan ve 1000'den fazla bölüm çeken bu uzun soluklu dizinin yeni sezon ilk bölümü 19 Eylül Pazartesi günü ekranlarda olacak.

Yeşil Deniz

Yeşil Deniz

90'lı yıllarda Ege'de geçen bu iç ısıtan, sevimli dizi de 19 Eylül Pazartesi günü TRT 1 ekranlarında olacak.

Paramparça

Paramparça

Barış Falay, Erkan Petekkaya, Şükran Ovalı, Ebru Özkan ve Hümeyra gibi usta oyuncuları kadrosunda barındıran dizinin yeni sezon ilk bölümü 19 Eylül Pazartesi saat 20:00'da Star Tv'de olacak.

Kiralık Aşk

Kiralık Aşk

Gerek konusu, gerek oyunculukları ile milyonlarca kişiyi ekrana bağlayan Kiralık Aşk da yeni sezona bomba gibi hazırlanan dizilerden. Yeni bölümü ise 23 Eylül Cuma günü Star Tv ekranlarında.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Kurtlar Vadisi'nin fenomeni Çakır, yani Oktay Kaynarca'nın tekrar bir Çakır olarak başrolünde olduğu dizi, aynı etkiyi yaratmaya devam ediyor. Dizinin 41. bölümü ise 20 Eylül Salı günü Atv'de olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Asla Vazgeçmem

Asla Vazgeçmem

Başrollerinde Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin oynadığı dizi yeni sezonun açılışını 22 Eylül Perşembe günü Show Tv'de sevenleriyle buluşuyor.

Arka Sokaklar

Arka Sokaklar

Artık konusunu anlatmaya gerek duymadığımız, zaman zaman dalga geçsek de bir oturunca başından kalkamadığımız dizi Arka Sokaklar 23 Eylül'de tabi ki Kanal D'de yine aynı aksiyonla karşımızda olacak.

Kırgın Çiçekler

Kırgın Çiçekler

Özgür Çevik, İrem Karapınar gibi oyuncuların oynadığı bu dram türünde dizi de 19 Eylül Pazartesi Atv ekranlarında.

Hayat Şarkısı

Hayat Şarkısı

Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin oynadığı, ilginç konusuyla izleyici toplayan Hayat Şarkısı da özlemi sona erdiriyor ve 20 Eylül Salı günü Kanal D'de sevenleriyle buluşuyor.

Poyraz Karayel

Poyraz Karayel

Ve yıllardır milyonlarca izleyiciyi adeta ekrana yapıştıran Poyraz Karayel de yeni sezona merhaba diyor. 21 Eylül çarşamba Kanal D'de özlem sona eriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kara Sevda

Kara Sevda

Başrolünde Burak Özçivit'in olduğu başarılı dizi Kara Sevda 21 Eylül Çarşamba günü Star ekranlarında.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
7
7
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın