Görüş Bildir
Haberler
Türkler Yunanistan'ı Solladı

Türkler Yunanistan'ı Solladı

Futbol Haberleri
12.12.2014 - 16:48 Son Güncelleme: 12.12.2014 - 17:40

Türkler Yunanistan'ı Solladı

Galatasaray'ın Avrupa mücadelesinin erken bitmesinden kaynaklanan UEFA ülke puan sıralamasında Yunanistan gerisinde kalmak üzereydik ki ortaya Beşiktaş ve Trabzonspor çıkarak bu duruma el attı. Ve Yunasitan'ın üst kısmında yerimizi aldık.

Avrupa Kupalarında 5 takım ile başladık ancak şuan mevcut 2 takım bulunuyor elimizde. 12. sıra için çekişme yaşadığımız Yunanistan'da ise sadece Olimpiyakos'un kalması bu sezon işimizi biraz olsun rahatlattı ve puan farkını açmak için bir avantaj sağladık. Son zamanlarda bu rekabetin artmasına engel olan Beşiktaş ve Trabzonspor bu sezon UEFA AVrupa Liginde yoluna ne kadar daha devam edecek.

12. Sıranın önemi her geçen gün giderek artıyor. Bu durum karşısında Beşiktaş ve Trabzonspor'un alacağı puanlar ülke futboluna çok yararlı oldu ve büyük bir hitimal 12. sıradaki yerimizi korumamızı sağladı.

UEFA Avrupa Liginde çok rahat bir nefes aldık!UEFA Avrupa Liginde mücadele veren Beşiktaş ve Trabzonspor müjdeli bir haberle havalara uçtu. Beşiktaş ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde turlamasının yanısıra ülke puanı adına bir güzel haber de Yunanistan'dan geldi. Dün gece kendi sahasında Guingamp'la karşılaşan PAOK, rakibine 2-1 mağlup olunca Avrupa Ligi'ne veda etti.Bu haberle birlikte PAOK’un elenmesi ülkemiz adına sevinçle karşılandı.

Beşiktaş ile Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Turlamasının Ardından Yunanistan'ın Tek Takımla Avrupa'da Kalması Ülkemizin Büyük Bir Avantaj Yakalamasına Neden Oldu. Dün gece kendi sahasında Guingamp'la karşılaşan PAOK, rakibine 2-1 mağlup olunca Avrupa Ligi'ne veda etti. Böylece ülke sıralamasında kıyasıya bir mücadele içinde olduğumuz Yunanistan'ın Avrupa kupalarındaki tek temsilcisi olarak Şampiyonlar Ligi'nden UEFA Avrupa Ligi'ne geçiş yapan Olympiakos kaldı.

Bu hafta başında Yunanistan'la aramızdaki puan farkı 0.500'e kadar gerilerken, dünkü sonuçların ardından sıralamadaki yerimizi korumak adına önemli bir avantaj elde ettik.

Kaynak: http://www.futbolla.com/turkler-yunan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın