Görüş Bildir
Haberler
Türkiye-Rusya Maçı Ne Zaman? Milli Maç Saat Saçta, Hangi Kanalda?

Türkiye-Rusya Maçı Ne Zaman? Milli Maç Saat Saçta, Hangi Kanalda?

Sunay Korkmaz
15.11.2020 - 10:07

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta Rusya ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. A Miller artık maç saatini bekliyor. Peki, Türkiye Rusya maçı ne zaman oynanacak? İşte son bilgiler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta sahasında Rusya ile yapacağı maçın hazırlıklarını, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Pas çalışmasıyla devam eden idman, taktik çalışma ile tamamlandı. Antrenmana, çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Çağlar Söyüncü dışında tüm futbolcular katıldı.

TÜRKİYE-RUSYA MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye-Rusya karşılaşması, saat 20.00'de Ülker Stadı'nda oynanacak ve  TRT 1'den naklen yayınlanacak.

MAÇI POLONYALI HAKEM YÖNETECEK

Müsabakada, Polonya Futbol Federasyonundan hakem Szymon Marciniak düdük çalacak. Jug'un yardımcılıklarını aynı ülkeden Pawel Sokolnicki ve Radoslaw Siejka yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Pawel Gil olacak.

Grubun diğer maçında ise Macaristan sahasında, Sırbistan'ı konuk edecek.

GRUPTA PUAN TABLOSU ŞÖYLE!

Üçüncü grupta, beşinci maçlar öncesinde Rusya 8 puanla lider durumda bulunuyor. İkinci sıradaki Macaristan ise 7 puana sahip. Grupta Türkiye 3 puanla üçüncü, Sırbistan ise 2 puanla son sırada bulunuyor.  

Ay-yıldızlı ekipte Orkun Kökçü ve Mert Çetin sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın