Görüş Bildir
Haberler
Türkiye’nin Yüzde Kaçlık Zeka Dilimindesin?

etiket Türkiye’nin Yüzde Kaçlık Zeka Dilimindesin?

Türkiye'nin hangi zeka diliminde yer aldığını öğrenmek için yapman gereken bu testi çözmek! 

Eğer hazırsan, haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Söyle bakalım, soru işareti yerine aşağıdakilerden hangisi gelecek?

3. Söyle bakalım, soru işareti yerine aşağıdakilerden hangisi gelecek?

4. Peki bu sorunun cevabı nedir?

4. Peki bu sorunun cevabı nedir?

5. Imm... Bu sorunun cevabı nedir?

5. Imm... Bu sorunun cevabı nedir?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki görseldeki şekil kaç küpten oluşmaktadır?

6. Peki görseldeki şekil kaç küpten oluşmaktadır?

7. Üç kardeşin yaşlarının çarpımı 135'tir. Kardeşlerden ikisi ikiz olduğuna göre üçüncüsü kaç yaşındadır?

7. Üç kardeşin yaşlarının çarpımı 135'tir. Kardeşlerden ikisi ikiz olduğuna göre üçüncüsü kaç yaşındadır?

8. Bu şifreli kelime sence kaç heceden oluşuyor?

8. Bu şifreli kelime sence kaç heceden oluşuyor?

9. Son olarak, bu görselde kaç tane kare vardır?

9. Son olarak, bu görselde kaç tane kare vardır?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%5'lik dahi derecesinde zeka dilimindesin!

Türkiye'nin çok çok az bir dilime sahip olan dahi derecesindeki zeka diliminde yer alıyorsun. Bu kişiler zekası gereği gerçekten çok özellerdir. IQ seviyeleri gerçekten çok yüksektir. Zihinleri herkesten çok farklı çalışır. Ortaya her zaman hiç duyulmadık yaratıcı fikirler atarlar. Beyinlerinin sağ ve sol lobu oldukça gelişmiştir. Çok senkronize bir şekilde çalışır. Hem sözel hem de sayısal zekaları oldukça yüksektir. Her şeyi anında anlarlar ve analiz edebilirler. İnanılmaz pratik bir zekaya sahiplerdir. Analitik düşünme seviyeleri de oldukça yüksek olduğu için kimsenin göremediği detayları görebiliyorlar. Hafızan o kadar güçlü ki bunu her alanda avantaja çevirebiliyorsun. Görsel zekan da inanılmaz derecede kuvvetli diyebiliriz. İşte bu yüzden yaratıcılığın çok yüksek. Sen Türkiye'nin dahi derecesinde olan zeka diliminde yer alıyorsun. Her anlamda dahice işler çıkarabiliyorsun. Bunu anlatmamıza gerek bile yok. Ülkenin değeri bilinmesi gereken kesimindensin.

%10'luk üstün zeka dilimindesin!

Sen Türkiye'nin en önemli kesiminden olan üstün zekalılar dilimindesin. IQ seviyen ülkenin çoğundan çok yüksek. Bu yüzden her alanda iyi işler çıkarabiliyorsun. Sayısal ve sözel yanın çok gelişmiş durumda. Bu yüzden yaratıcılığını kullanarak ortaya inanılmaz fikirler atabiliyorsun. İnsanlarla iletişimin de oldukça kuvvetli. Beynin herkesten çok farklı çalışıyor. Genelde ortamın en farklı bulunan karakteri olabiliyorsun. Çünkü insanların seni anlaması bazı konularda zor oluyor. Sen beyninin sınırlarını o kadar çok zorluyorsun ki çok farklı konulara açıklık getirebiliyorsun. Analitik düşünme yeteneğin sayesinde karmaşık bir olayı hiçbir şeye ihtiyaç duymadan kendi kafanda çözebiliyorsun. Sen bir dahi değilsin ama üstün

%25'lik parlak zeka dilimindesin!

Sen %25'lük dilim olan parlak zeka dilimindesin. Zeki bir insansın ve bunu kullanarak parlak fikirler çıkarabilecek kapasitesin. Güçlü bir hafızan var bunu avantaja çevirerek birçok işte başarılı olabilirsin. Bunun farkındasın ve üstüne gitmen gerektiğini de biliyorsun. İstediğin takdirde birçok işte yaratıcılığını gösterebilecek kapasitedesin. Çünkü birçok farklı noktayı kafanda bağlantı kurarak çözebiliyorsun. Oldukça pratik bir zekan var. Her işi çok çabuk halledebilecek kapasiten var. Bunu kullanmak tamamen senin elinde. %25'lik parlak zekalılar dilimi aslında geliştirilebilirse üstün zekaya kadar çıkabilir. O yüzden sen kendinin ve zekanı farkında olan bunu kullanabilen bir insansın. İkna kabiliyetin de oldukça kuvvetli olduğu için insanları istediğin yere çekebilirsin. Bu tamamen senin elinde.

%60'lık normal zeka dilimindesin!

Sen ülkenin çoğunluğunu kapsayan normal zekalılar dilimindesin. Herkes gibi pratik bir zekaya sahipsin. Bunu kullanarak birçok zorlu işi halledebilirsin. Hayata bambaşka açıdan bakmayı başarabilirsin. Bu tamamen senin elinde. Genelde kelimelerle aran çok iyi olduğu için insan ilişkilerinde de oldukça başarılısın. Fikirlerinle insanları etkileyebilen bir insansın. Bunun farkındasın ve kullandığın takdirde birçok işin üstesinden kolaylıkla gelebilirsin. Bir konuyu anlamadığın zaman üzerinde çalışman gerekiyor. Bu da senin çalışkanlığını gösteriyor. Sürekli pratik yaparak da kendini geliştiren bir insansın. Geliştirdiğin zaman ortaya farklı işler koyabiliyorsun. Sayılarla aran çok iyi olmayabilir ama görsel ve sözel alanlarda oldukça başarılısın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1193
373
262
146
87
82
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kara

Ooo bugün de ego patlaması yaşadık.

Bu testin sonucuna göre dahiyim ama dahiligimi burdan öğrenecek kadar aptalım. Demek ki zeka tek başına boş.

Robert

%5'lik dahi derecesinde zeka dilimindesin!