Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'nin İlk Eşcinsel Youtuber Çifti! LGBT ve Homofobi Hakkında...

Türkiye'nin İlk Eşcinsel Youtuber Çifti! LGBT ve Homofobi Hakkında...

Biz Burdayız, Kormuyoruz. Siz de Orada Olun, Korkmayın!

Lgbt aktivisti iki genç, (Alican Yıldırım ve Behçet Silahçı) çektikleri videolarında ''Biz burdayız, korkmuyoruz. Siz de orada olun, korkmayın.'' mesajını verdiler. Ailelerinin de geçtiğimiz sene onları öğrendiğini fakat artık hiçbir şekilde müdahale etmediklerini dile getirdiler. Sıradan olmayan içerikleri ve Türkiye'nin ilk eşcinsel çift kanalı olmaları onları farklı kılan en baş nokta.  Çiftin videolarını izlemeden fotoğraflarını görenler ise ''Bunlar Türk mü?'' diye şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Çünkü öyle ki bizim ülkemizde bu şekilde açılmak zorken, çift olduklarını dile getiriyorlar. Bu onların ne kadar cesur ve örnek bir çift olduğunu da gösteriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alican Yıldırım ve Behçet Silahçı, Köküne Kadar Türkler Ama ÇOK Cesurlar!

Bu güzel çiftin kanallarında sıradan olmayan içerikler var. Onları herkesten ayıran net farkları ise eşcinsel bir çift olmaları. Bu zamana kadar eşcinsel kanallarına rastlamışsınızdır, ama bu sefer eşcinsel çiftten bahsediyoruz. Siz de abone olmak isterseniz şu linkten kanallarına ulaşabilirsiniz; https://www.youtube.com/channel/UCprzoomCYZu6MwzakzaluKw

1. Alican & Behçet

1. Alican & Behçet

ALİCAN YILDIRIM

Alican Yıldırım 1998 yılında İzmir'de doğmuştur. Küçük yaşlardan beri oyunculukla ilgilenip, bu alanda bir şeyler yapmıştır. Şu an ise sevgilisiyle birlikte İzmir'de yaşamına devam etmektedir. Onun hakkında detaylı bilgileri biraz daha zaman geçtikçe öğrenebiliriz.

BEHÇET SİLAHÇI

Behçet Silahçı 1998 yılında İzmir'de doğmuştur. İlkokul yıllarından beri İngilizce'yle arası çok iyidir. Şu an sevgilisiyle beraber İzmir'de yaşamına devam etmektedir. Onun hakkında detaylı bilgileri biraz daha zaman geçtikçe öğrenebiliriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın