Görüş Bildir
Haberler
Türkiye’nin İlk Drone İle Teslimat Dönemi Başlıyor!

Türkiye’nin İlk Drone İle Teslimat Dönemi Başlıyor!

Kubilay Akyol
20.09.2016 - 11:53
İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce Amazon ve AliBaba’nın yaptığı drone ile ürün teslimatı bu sefer ülkemizde Binbirçeşit.com tarafından yapılacak!

Günümüzün en popüler oyuncak ve profesyonel aracı olan dronelar, artık hızlı bir şekilde ürün teslimatı noktasında da kullanılmaya başlandı. Şimdiye kadar Amazon ve AliBaba tarafından kullanılan, Dominos’un da denediği bu sistem, şimdi Türkiye’ye geliyor.

E-Ticaret konusunda 11 yıldır başarılı işler yapan Binbirçeşit, 6 ay gibi uzunca bir süredir drone teslimatı denemelerine devam ediyor. 21 farklı kategoride yaklaşık 100.000’in üzerinde ürün pazarlaması yapan firma, merkezi olan Balıkesir’de şehir içi siparişlerini drone ile teslim ederek bir ilki başaracak.

Yaptığı testlerde %98.7 oranında başarılı ve doğru teslimata imza attığını iddia eden Binbirçeşit,5km menzilli droneları ile 30dk içinde şehir içi teslimatını yapabildiğini belirtiyor. Şehir içinde daha uzun mesafeler için drone istasyonları kurarak teslimat genişliğini arttıracak olan firma, iPhone 7 için başattığı ön siparişleri stoklarına girdiğinde şehir içinde drone ile yaparak aynı zamanda bunu canlı yayınla müşterilerine sunacağının altını çiziyor.

Türkiye'de ilk Drone ile Ürün Teslimatı

Bakalım artık ülkemizde de resmen başlayan drone teslimat dönemi, diğer e-ticaret firmaları tarafından da uygulanacak mı. Ancak görünen o ki, ilerleyen yıllarda trafikte binlerce olan motorlu kuryeler yerine havada dronelar göreceğiz. Ayrıca söz konusu siteye de buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: http://www.webtekno.com/turkiye-nin-i...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın