Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'nin Gündemindeki Cani İbrahim Zarap Tutuklandı!

etiket Türkiye'nin Gündemindeki Cani İbrahim Zarap Tutuklandı!

Samsun'da, 3 yıl önce boşandığı eski eşi E.M.'ye sokak ortasında saldırıp, 5 yaşındaki kızlarının gözü önünde vahşice darp eden İbrahim Zarap tutuklandı. Caninin ilk ifadesinde 'Olaydan sonra çevredekiler beni darp etti, hepsinden şikayetçi olacağım' dediği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsun'da sokak ortasında eski eşinden şiddet gören kadının görüntüleri dün akşam saatlerinde sosyal medyada paylaşılmış ve infial yaratmıştı.

5 yaşındaki kızının gözleri önünde darp edilen anne çevredekilerin müdahalesiyle kurtulmuş ve hastaneye kaldırılmıştı.

Şiddet görüntülerinin sosyal medyada yayılmasıyla #İbrahimZarapTutuklansın ve #KadınaSiddeteHayır etiketleri Twitter'da gündem oldu. 👇

Adalet Bakanı Gül, caninin gözaltına alındığını açıklarken Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, davaya müdahil olacaklarını duyurdu.

Adalet Bakanı Gül, caninin gözaltına alındığını açıklarken Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, davaya müdahil olacaklarını duyurdu.

Detaylar için 👇

"Bir anda gözüm döndü"

"Bir anda gözüm döndü"

Olayın ardından vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilen ve polis ekiplerince gözaltına alınan İbrahim Zarap emniyette alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. 

İbrahim Zarap'ın polise verdiği ifadesinde, 'Kızımı teslim ederken bana, 'Sana bir daha kızı göstermeyeceğim' dibi şeyler söyledi. Bir anda gözüm döndü ve sinir krizi geçirmişim. O yüzden böyle yaptım. Olaydan sonra çevredekiler beni darp etti. Eğer kimlikleri tespit edilebilirse hepsinden şikayetçi olacağım' dediği öğrenildi.

"Hayati sorunu yok"

"Hayati sorunu yok"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şiddet gören E.M.'nin sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada; 'Bir kadının, sokakta, çocuğunun gözü önünde ağır şiddete maruz kaldığı haberi, tüm Türkiye’yi üzdü. Samsun’daki olayda 112 Acil Ekibimiz, 21.11’de gelen çağrı üzerine 21.16’da hastaya, 21.20’de hastaneye ulaştı. Şu an Eğitim Araştırma Hastanesinde olan hastanın hayati sorunu yok.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tutuklandı!

Tutuklandı!

DHA, İbrahim Zarap'ın çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandığını aktardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
436
87
44
18
8
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kara

Darp mı ettiler seni? Şikayetçi mi olacan sen? Ama gücün kadına yeterken her şey güzeldi değil mi? Vuruyordun, kadının gücü yetmiyor egonu tavan yapıyordun. ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Sırtını sıvazlayın bu beyefendinin. elini sıkın. Madalya verin. İbne değil çünkü. İbne olsaydı toplumun ahlakını bozardı. Küçük çocuklarda travma yaratırdı. ... Devamını Gör

Kbra

Ya ne alaka Allah aşkına ? Birbirine bağlantısı ne konuların ? Bir kerede meseleyi meseleye karıştırmayıp bir konu için birlik olmayı öğrenin.

Sedat Yılmaz

Böyle bir insan isen zaten kızını bir daha görmeyi hak etmiyorsun.