Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'nin en büyük işaret Dili sözlüğünü duydun mu?

Türkiye'nin en büyük işaret Dili sözlüğünü duydun mu?

İşaret Dili - Hareketli Sözlük ile İşaret dili öğren hayatın değişsin

İşaret Dilini hareketli bir biçimde görerek öğrenebilirsiniz.

Türkiye'nin En Büyük Hareketli İşaret Dili Sözlüğü (5750+ Kelime ve 7500 den fazla işaret içerir), TDK + MEB + 2017 TİD Sözlüklerinin Tamamı İle Türk İşaret Dili Dini Terimler Sözlüğünün Tamamı. Yeni Kelimeler (Sözlük Dışı - Deaf) Eklenmeye Devam Edecektir.

işaret dili - Hareketli sözlük Uygulamamız 1150 Kelimeden Oluşan Uluslararası İşaret Dili Sözlüğünüde (ISL) içermektedir.

İŞARET DİLİ SÖZLÜĞÜMÜZDE AYRICA; Almanca, Fransızca ve İngilizce Kelimelerin(2600+ kelime) Türk işaret Dilinde Karşılığını bulabilirsiniz

Kaynak: https://play.google.com/store/apps/de...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk işaret dilini "Hareketli Sözlük" ile doğru bir şekilde eğlenerek öğrenin

Türk işaret dilini "Hareketli Sözlük" ile doğru bir şekilde eğlenerek öğrenin
play.google.com

'Hareketli Sözlük' Uygulaması sadece bir sözlük değil, eğitici oyunlar ile çok daha eğlenceli bir şekilde öğrenebilirsiniz. İOS ve Android Uygulamasının yanı sıra facebook, youtube, instagram gibi birçok platformda işaret dilini tam ve doğru şekilde size  öğretmek için ücretsiz olarak karşınıza çıkıyor.

İşaret dili için eğitim seti

İşaret dili için eğitim seti
play.google.com

'Hareketli Sözlük' içinde bulunan 'Hareketli Eğitim' bölümü sözün bitiği yer. Hem de Ücretsiz

işaret dili - Hareketli Sözlük Youtube kanalı

Neden Biz?

Cüneyt Kimdir?

25+ yıllık Elmas mücevher ustasıyım. 2016 yılında eşimin zoruyla birlikte İşaret dili kursuna gittik. ilk defa bir sağırla iletişim kurduğumda hayatım değişti. Bu dilin eğitimini alırken gördüğümüz sıkıntıları hedef almaya karar verdik. Kolay olmayacaktı 20.000 den fazla video çektik. Hiçbir yazılım bilgisi olmamasından dolayı çok zorluk çektim çok denedim, çok yanıldım gece yarısı bir fikirle uyanıp yanlış olduğunu 3 4 gün sonra anladım, çok fazla mesai harcadım ama en sonunda en doğrusu ile sizlere ulaştım. Uluslararası işaret dili Sözlüğüne ulaşmak için bile 3000+ km yol yaptık. Şimdi bu işten çok para kazandığımı sanıyorlar :) halbuki uygulama kendi parasını bile karşılamıyor. Hala zevkle yaptığım gönül işini çok seviyorum.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın