Görüş Bildir
Haberler
Türkiye Evinin Önündeki Yatakta Yatan Fatma Öksüzoğlu'nu Konuşmuştu: Yürek Burkan Detay Ortaya Çıktı

etiket Türkiye Evinin Önündeki Yatakta Yatan Fatma Öksüzoğlu'nu Konuşmuştu: Yürek Burkan Detay Ortaya Çıktı

Antalya Manavgat'taki yangında küle dönen evinin önüne attığı yatakta uyurken çekilen fotoğrafı sosyal medyada binlerce kullanıcı tarafından paylaşılan kadının 87 yaşındaki Fatma Öksüzoğlu olduğu ortaya çıktı. Yaşlı kadının Alzheimer hastası olduğu ve evinin yandığını hatırlamadığı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Evimiz tamamen kül oldu'

'Evimiz tamamen kül oldu'

Antalya Manavgat'taki yangın, 7'nci günde de devam ederken, birçok mahallede evler, kullanılamaz hale geldi. Yangında küle dönen evinin önüne attığı yatakta uyurken çekilen fotoğrafı sosyal medyada binlerce kullanıcı tarafından paylaşılan kadının 87 yaşındaki Fatma Öksüzoğlu olduğu ortaya çıktı.

Annesinin tek çocuğu olduğunu söyleyen Makbule Öksüzoğlu, 'Annemle beraber kalıyorum. İkimiz beraber yaşıyoruz. Yangının olduğu gece uyumadık. Gece 2 gibi duman bastı. Ahırdaki hayvanları saldık. Arabaya binip denize doğru gittik. Çocuklarım eve bakmak için döndüler ama söndüremediler. Evimiz tamamen kül oldu. Eşim 4 ay önce hayatını kaybetti. Annemle beraber kalıyorduk' dedi.

'Evin yandığından haberi yok'

'Evin yandığından haberi yok'

Annesinin Alzheimer ve tansiyon hastası olduğunu belirten Öksüzoğlu, 'Evinin yandığından haberi yok. İlk 'Anne evimiz yandı' dedim. 'Ay kocaman ev yandı mı?' dedi sonra unuttu. Şimdi akrabalarımın yanında kalıyorum. Köyde açık ev bulursak orada kalacağız. Annemi almak için geldiler, vermedim. Vermem, o zaten beni görmeden durmaz. Beni 'Anne' diye çağırır. Ben neredeysem o da orada. Bir anneme bakamayacak değilim. Bir o bir ben varım zaten. Benden başkası bakamaz ona' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
523
100
33
8
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
franquaz

Sabır diliyorum,

yobaz-hoplatan

bu surekli akp ye oy kullanan comarlar umarim gorur bunlari oy vermezler. Gerci bunlar surekli satilmis medya izledikleri icin gercekleri gormezler.

eylulmuffin

Bu kadın evi tokiye yapılınca o taksitleri nasıl ödeyecek peki doyumsuz kansızlar